torstai 2. elokuuta 2012

Majisuka Gakuen
Two transfer students, Atsuko Maeda and Onizuka Daruma came at the all-girls school Majisuka Gakuen. In this school violence and fighting are common among the Yankee students. Noisy and trouble maker Daruma made a fuss as soon as she entered the school, win in her first fight but then was beaten easily by another gang shortly after. In contrary to Daruma's bold-but-powerless attitude, Maeda who is truthfully a strong girl despite of her silent nature found Daruma is beaten by Team Hormon before her. The word "Majisuka?" (means are you serious?) instantly awaken her true nature and made her won the battle against Daruma's attackers easily, thus made a big fuss at the school and the news even reached the strongest fighting group, Rappapa. Afterwards, Daruma acknowledged Maeda as her boss and as a result the friendship between the two girls began to grow along with their fights with fellow students at their school.

Photobucket

Ja toinenkin J-Drama katsottu~ Tämäkin oli lyhyt eli sellaiset 12 jaksoa, jotka kestivät vähän alle tunnin.
Tämä oli tosiaan aivan erilainen kun tuo edellinen katsomani J-Drama. Koska tässä on koulullinen Yankeeita niin voi hyvin arvata sen, että porukka saa ihan hyvin turpiin tässä (vaikka olihan siinä viimeksi katsomassanikin tappeluita ^^').
Hahmoja tässä oli lähes jokaiseen lähtöön ja oli kyllä aikas paljonkin kivoja sekä outoja henkilöitä. Ja on kyllä pakko sanoa, että tämä taitaa olla ainoita katsomiani J-Draamoja jolla olisi oikeastaan hyvä opening.

Photobucket

Photobucket

Ja oikeastaan ihan hauskana yllätyksenä tuli, että tässä sarjassa oli myös lolita yankee:ita. Olisi ollut söpö jos niillä olisi ollut ihan kunnon lolita mekot, mutta tiettyhän niillä koulupuvut piti olla. Mutta nämä ei olleet tosiaan ainoita mielenkiintoisia hahmoja! Olihan niitä muitakin, mutta kaikista en nyt kuvia viitsi laittaa ^^'

Tämä varsinainen päähenkilö Maeda oli kyllä kaikista hahmoista huonoin tai en nyt sanoisi huono, mutta vähän liian vakava ja tylsä meikäläisen makuun.  Mutta se ei haitannut tosiaan niin kauheasti, kun kaikki muut oli oikeastaan hyviä. Ja olihan tässä tämä  toinen melko tärkeä hahmo Daruma, joka ei ainakaan ollut vakava ja tylsä, mutta ehkä toisinaan hieman rasittava kun se yrittää aluksi olla niin kovasti Maedan mieleen.

Photobucket

Photobucket

Mutta loppujen lopuksi tämä oli oikeastaan hyvä sarja. Vaikka olisin kaivannut kunnon muistelua tästä Maedan vanhasta kaverista. Eihän se tarpeellinen olisi sillä kyllähän se asia aika hyvin selvitettiin.

Tästä on kaiketi tehty vielä lisääkin, joten pitää ne varmaan katsoa jossain välissä! Sillä loppu tosiaan jätettiin siten, että on aikas selkeää että lisää tulee ja haluan kyllä nähdäkkin lisää 8D
Ja olin jälleen niin hitsin puhelias että itkettää.. no ehkä toiste jaksan kirjoitella vähän enemmän... Enkä edes kirjoittanut mitään fiksua tai mitään... (kuvia nyt ainakin sian laitettua vähän enemmän kun yleensä!)  ^^''

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti