torstai 29. maaliskuuta 2012

Persona 3 FES


Photobucket

Noniin, nyt olen saanut pelattua Persona 3:men loppuun tuossa eilenköhän se oli :D. No kuitenkin, olen tosiaan aijemmin pelannut Persona 4:jän, niin nyt on kyllä aika vaikea sanoa kumpi olisi sitten parempi ^^'. Sillä molemmissa oli omia hyviä ja huonoja puolia.

Photobucket


Photobucket

Niin kun arvata saattaa, oli tässäkin mahdollisuus antaa päähenkilölle ihan minkä nimen halusi, kuten persona 4:ssäkin. Mutta vaikka molemmissa saa päättää itse mitä päähenkilö vastaa muille hahmoille niin kyllä huomasi pieniä luonne eroja. Vaikka molemmat ovatkin kovin hiljaisia niin oli tämä Persona 4 päähenkilö jotenkin kiltimmän oloinen? Vaikka saihan siinäkin vastata ilkeästi jos halusi (mutta mitä siitä sitten muka hyötyisi).
Sensiaan tämä Persona 3:en päähenkilö vaikutti vähän siistimmältä tyypiltä~ Tai sitten se oli vain hiustyyli :b No kuitenkin, tässä P3:ssa oli paljonkin kivoja hahmoja, kun taas jotenkin muistelisin että P4:ssä nämä jotkut social linkit eivät olleet niin kivoja? Koska tässä P3:ssa oikein halusin (no kyllähän P4:ssäkin olisin halunnut...) saada kaikki social linkit maksimiin. Ainiin koska jotkut ei ehkä käsitä tätä social linkkiä niin sehän on tosiaan (miten sen nyt selittäisi), noo.... se on vähän hankala selittää, mutta pyrin saamaan niistä mun kavereista oikein hyvä kavereita ^^''

Photobucket

(*´∇`)

Tämä P3:me oli vähän ehkä jännempi ja vakavempi. Ja mielestäni tässä oli siistimpi personan kutsuminenkin~. Kun P4:ssä lähinnä on vain se joku kortti, mutta tässä taas nämä ampuvat itseään päähän (sellaisella special aseella).
Siitä kyllä tykkäsin tässä (samoin kuin P4:ssä), että tämä ei kyllä ollut yhtään ennalta arvattava. Paljon mielenkiintoisia käänteitä ja tapahtumia, joita ei ihan ensimmäisenä osaisi kuvitella tapahtuvan. Niinkuin molemmissa personoissa oli vaikea arvata pahista/petturia. Joka on aina ihan jännää~~

Sensiaan sitä en kyllä anna anteeksi, että tässä Persona 3:ssa pari hyvää hahmoa kuoli (en spoilaa tälläkertaa joten en kerro ketkä). Mutta kuitenkin tässä oli paljonkin ihania hahmoja (joidenkanssa ei saanut social linkkiä) kuten Akihiko, Shinjiro ja Jumpei. Mutta jos ostan vielä joskus tämän P3P:en (Persona 3 Portable) niin siinä sitten pääsisin niidenkin kanssa enemmän juttelelmaan~~. Mutta  se ei nyt ole ensimmäisenä ostoslistallani ^^'

Photobucket

Niin eikä Persona 3:men takominen tähän jää! Koska olen ostanut Persona 3 FES:sin niin siinähän on mahdollisuutena pelata The Answer! Jossa siis peli jatkuu suunnilleen siitä mihin se jäi varsinaisessa P3:ssa (The Journeyssä). Koska kaikkea sattui siinä pelin lopussa niin tässä The Answerissä pääsee pelaamaan yhdellä tämän päähenkilön kavereista Aigiksella (kuvassa). Mukaan tulee myös toinen tälläinen robotti Metis (Aigiskin on robotti).

Sitä The Answeriä en ole pelannut muutakuin aivan vähän, joten en tiedä onko se läheskään yhtä pitkä kuin tuo varsinainen P3.

Mutta laitanpa nyt vielä tänne kaikkien iloksi Persona FES:sin alku videon~~


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti