maanantai 26. maaliskuuta 2012

China Fashion Week 2011

"China Fashion Week 2011 brought out the best from Far East fashion houses, make up firms and designers like Tsai Meiyue, Deng Hao, and Mao Gepin."

Photobucket


Photobucket

Kukkia~

Photobucket

Kukkia kukkia~

Photobucket

Tämä onkin ainoa kuva jossa näkyy pikkaisen sitä paikkaa, mutta tosiaan lavastuksia oli aika monia (ainakin sain sellaisen kuvan) ja osa oli vielä erittäin suuria. Veikkaisin että jokapäivälle vähän erilainene?

Photobucket

Tuossa kuvassa ei näy nyt kauhean hyvin, mutta siellä nettisivuilla oli sellainenkin lähikuva noista yksityiskohdista, jossa näkyi hyvinkin mitä tuo kultainen on. Ja siinähän tosiaan on erittäin yksityiskohtaisia taloja ja puita kiinalaiseen tyyliiin!

Photobucket

Kukkia kukkia kukkia~~ ❀ 

Photobucket


Photobucket

Siellä oli pari muutakin isoa pukua joissa malli kantoi mukanaan tuollaista hienoa naamari juttua (jolle on varmastikkin hienopikin nimi). Esim. yksi oli sellainen ihana valkoinen puku ja mallin kasvoille oli laitettu kultaisia koristeita~

Photobucket

Tämä on vain niin hieno! Niinkuin kyllä moni muukin mitä siellä oli, mutta tuosta tulee väkisinkin mieleen joku pahis (hoho esim. Narniasta tai jotain?) :BNiin ja lisää kuvia löytyy täältä !
Siellä oli kyllä erittäin paljon kaikkea hienoa (ja vähemmän hienoakin). Ja niinkuin nimestä voi arvata on kuvia aika paljonkin (monelta päivältä), jos vain jaksaa katsoa :D
Oli kyllä aika vaikeaa karsia kuvia tänne, mutta onneksi nyt sain ainakin osan sellaisista joista pidin!

4 kommenttia:

  1. En osaa kuvata noita kuvia mitenkään muuten kuin että IHAN ÄLYTTÖMÄN SIISTEJÄ JA KAUNIITA JA JA JA... :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa mieltä ja siel sivuilla oli paljon muitakin hienoja kuvia~~ (❤´ω`❤)

      Poista