lauantai 17. maaliskuuta 2012

Nisemonogatari


Photobucket

Viimeinen jakso Nisemonogataria ilmestyi tuossa jonkisen aikaa sitten ja nyt sekin anime on katsottu loppuun. Tämä oli tosiaan jatkoa Bakemonogatarille jonka tietystikkin olen nähnyt~~
Tässä oli vain 11 jaksoa.... joka oli kyllä ihan liian vähän! Mutta kuitenkin mielestäni tämä anime jatkui kaikeksi onneksi yhtä hyvänä kun tuo edellinenkin.

Photobucket

Photobucket

Hahmot ovat kyllä olleet tässä animessa erittäin hyviä! Ja tietty plussana oli se että Bakemonogatarissa melko vähän huomiota saanut Shinobu (ylemmässä kuvassa) oli tässä melko suuressakin osassa. Tosiaan tässä Nisemonogatarissa käsitelläänkin lähinnä tämän päähenkilö Araragin (ihan ensimmäisessä kuvassa) sisaruksia, jotka Bakemonogatarissa jäivät erittäin pieneen osaan. Mutta tässä ei kuitenkaan hylätty vanhoja hahmoja, vaan tottahan toki jokainen Bakemonogatarin hahmo pääsi mukaan.  
PAITSI Meme Oshino.... T^T Joka kuului Bakemonogatarissa suosikkeihini.... Nisemonogatarissa se mies jäi vain mainituksi ja vähän vilautettiin jossain muistelussa, että porukka muistaa miltä koko tyyppi edes näytti! Sen suhteen olin lähinnä ainoastaan pettynyt.

Photobucket

Photobucket

Ja tietystihän Nisemonogatari jatkui samalla tyylillä kuin Bakemonogatari. Anime näyttää hyvältä, hahmot ovat mahtavia ja erikoiset taustat sopii todella hyvin tähän kaiken huipuksi!
Meinasin jo luulla ettei tässä saataisi Araragia teurastettua ollenkaan, toisinkuin Bakemogatarissa miestä suolistettiin ja se sai turpaansa usein ainakin vähän. Mutta tässä Araragi taisi saada vain kahdessa jakossa oikein kunnolla turpaansa ja vain toisessa verikin pääsi lentämään.
No kaikesta kivasta huolimatta, olihan niitä miehiäkin muistettu tällä sarjalla.... Mutta aika monessahan niin tehdään. Tässäkin heilui pikkuisen vähä pukeisia tytsyjä jne.


Siinä pieni video enemmän kiinnostuneille, mutta tosiaan jos haluaa katsella kunnon toimintaa niin tässä sitä ei kauheasti ole. Vaikka niin voisi ehkä joku luullakkin. Nisemonogatarissa porukka käy jokaikisessä jaksossa kunnon keskusteluja. Jos sellainen on pitkästyttävää yms. Niin eipä kai sitten kannata katsoa... Paitsi että vaikka itse tykkään enemmän sellaisista joissa tapahtuukin jotain, niin silti tämä on kyllä hyvä~~

Niin vaikka tässä onkin tosi hyvät alku videot niin en nyt jostain syystä niitä sitten laittanut. Riittäkööt nuo kuvat sekä traileri. Eipä kai tässä sitten oikeastaan muuta tarvitsekkaan sanoa tästä animesta :3

Paitsi että~~
Se tulee vielä jatkumaan ❤

Photobucket

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti