lauantai 31. maaliskuuta 2012

*:・゚✧Animea*:・゚✧

On tullu taas katottua parikin sarjaa läpi ja päätin sitten kertoo niistä kaikista tälleen samalla kertaa. Vaikka nyt tuleekin aika pitkä juttu, mutta ehkei se mitään haittaa :B

Photobucket

No ensimmäisenä voisin vaikka kirjoitella jotain tästä Anotherista. Ja tässähän oli tosiaan kyseessä kauhu anime, jossa oli tälläinen kirottu luokka. Ja aluksihan tietysti vasta alkaa pikkuhiljaa selviämään tälle päähenkilölle mistä on kyse, vaikkakin kukaan ei meinaa mitään kertoakkaan.
Tämä olikin aika lyhyt anime, sellaiset 12 episodea. Mutta se oli itseasiassa hyvä määrä episodeja tälläiselle animelle.

Photobucket

Niinkun voi hyvin arvata ei loppupäässä oikein kellään meinannut pysyä muumit laaksossa. Koska luokkahan on kirottu ja lopussa yksi oppilaista kuulluttaa luokkaretkellä miten tämän kirjouksen saisi pysäytetty. Kaikilla siinävaiheessa vähän poksahtaa, eikä ketään kiinnosta muutakuin oma nahkansa. Ainoastaan päähenkilö ja etenkin silmälappuinen Misaki pysyy loppuunasti rauhallisena ja hoitaa homman kotiin.

En nyt oikein osaa sanoa oliko tämä kauhean hyvä, kun ei tuo verellä mässäily kuulu ykkös suosikkeihini ^^'. Mutta koska tämä oli onnistunut olemaan melko jännä, hyvän näköinen ja hahmotkin olivat ihan hyvät niin kyllähän tämä melko hyvät arvostelut minulta saisi.
Niin ja tosiaan tästä on ilmeisesti tullut Live actionkin! Meinaan kyllä katsoa jos sattuu löytymään  (。◕‿◕。).
Ja laitan nyt vielä tästä Anotherista tälläisen videon tähän~


Photobucket

Ja seuraavaksi on vuorossa Ano natsu de matteru. Ja tässä on sitten vähän ufoilua, eli sellainen punahiuksinen Ichika tulee avaruudesta ja se ei tietystikkään mennyt sitten aivan suunnitellusti. Tämä ei kuitenkaan ole pelkkää ufoilua! Vasta loppupuolella nostetaan sitä puolta esiin. Mutta tosiaan tässäkin oli sellainen 12 episodea, eli lyhyt anime tämäkin.

Photobucket
Photobucket

Odottelin tästä vähän saman tasoista kuin Ano hana, mutta tämä jäi kyllä huonommaksi.... Vaikka olihan tässä tälläistä kolmio draamaa tai pikemminkin neljö draamaa (mutta kolmio kuulostaa paremmalta).
Ja tietysti on tämä todella hyvän näköinen ja pidin parista hahmostakin, mutta jokin tässä kyllä nyt jätti kylmäksi. Olikohan se liian nopea toiminta päähenkilöparin kohdalla? Kun tämä Kanna ei saanut lähes ollenkaan mahdollisuutta, kun päähenkilö oli jo alusta asti umpi rakastunut tähän Ichikaan.....
En tiedä, mutta se oli ihan hyvä, että tähän oli myös laitettu pikkuisen toimintaa (joka kylläkin jäi erittäin vähäiseksi..). Ja olen tyytyväinen siihen että mukana oli sellainen hahmo kun Lemon, koska muuten tästä olisi voinut hyvinkin tulla liian siirappista..... Eli kiitos Lemonille~~

Tästä en nyt jaksa laitta mitään videota ^^'

Photobucket

Seuraavaksi Ben-to, josta en kyllä yhtään tiedä miksi edes katsoin sen ^^'
Episodeja tässä oli 12 niinkuin näemmä edellisissäkin
Mutta tosiaan niinkuin nimestä voi päätellä, on nämä bento lounaat aika tärkeässä osassa. Nimittäin tässä animessa on ihmisiä jotka menevät kauppoihin siihen aikaan, kun näihin bentoihin laitetaan ale tarrat. Ja kun myyjä on lähtenyt paikalta alkaa tappelu halvemmista ruuista.

Photobucket

Tosiaan niinkuin äsken mainitsin, niin en todellakaan tiedä miksi edes katsoin tämän animen.... Eikä tämä edes ylittänyt odotuksiani. Hahmoissa ei ollut oikein mitään kiinnostavaa/erikoista ainakaan minun mielestäni ja päähenkilö poika oli täysi luuseri.... Oikeastaan joka jaksossa päähenkilö sai turpaansa ja jostain syystä nämä nais henkilöt oli pääosin vahvempia kuin miehet (vaikkei siinä mitään, välillä näinpäin).
Eikä tosiaan tässä ollut oikein mitään intoa... tapellaan vain ale ruuan takia.

Enkä nyt tästäkään laita videota, vaikka opening oli itseasiassa tässä ihan hyvä. Ei vain sattunut löytymään oikein hyvä laatuista, enkä mitään pikseli mössöäkään viitsi nyt tähän laittaa.

Photobucket

Ja seuraavaksi Chihayafuru~ Ja tämä saakin rikkoa tämän 12 episoden putken sillä tässä oli 25 episodea! Tämä tosiaan on taas tälläisiä peli animeita. Sillä tässä on kyse pelistä, joka on karuta. Siitä en tosiaan ollut kuullut ennen tätä anime. Koska kyseessähän on peli jota pelataan vain Japanissa. Ja siitähän tässä animessa ollaan mainittu näin, että jos on Japanin paras niin on myös maailman paras karutan pelaaja!

Photobucket
Photobucket
Photobucket

Tämä anime oli kyllä hyvä! Alku oli kiva, kun kerrottiin miten nämä kolme tutustuivat. Ja mistä Chihayan karuta innostus oikeastaan alkoi yms. Ja tässä oli paljonkin kivoja hahmoja~~
Siihen olen kyllä pettynyt että Arataa näkyi aivan liian vähän sitten, kun palattiin ns.nykyhetkeen D: Vaikka kyllähän sitä välillä näkyi, mutta niin vähän!
Ja sekin tuli huomattu, että karuta on periaatteessa aikas vaikea peli. Minusta nyt ei ainakaan olisi sitä pelaamaan, vaikka joku keksisikin suomalaisen version tai jos osaisin japania erittäin erittäin hyvin....^^'
Ja plussaa oli tottakai se ettei tähän animeen laitettu mukaan mitään yliluonnollisia iskuja/lyöntejä (niinkun nyt joissain tälmän tyylisissä animessa jossa on jokin peli kyseessä...)

Olen kyllä siitä todella varma, että tätä tullaan tekemään vielä lisää. Sillä tässä ei vielä toteutunut montaa asiaa mitä piti ja loppu jätettiin juuri niin, että siitä on hyvä sitten jatkaa. Ja aijon todellakin katsoa sittenkun tätä tulee lisää! (。✪‿✪。)

En kyllä löytänyt mitään parasta mahdollista opening videoa youtubesta, mutta tämä saa nyt kelvata ^^'Photobucket

Amagami SS plus..... Jep, se on toinen osa Amagami SS:tä. Ja minähän en taas tiedä miksi tämäkin tuli katsottua, vaikka en edes erityisemmin pitänyt edellisestäkään... =___=
Mutta kuitenkin, tässä oli 13 episodea.

Photobucket

Ja tämä oli vieläpä huonompi kuin se ensimmäinen osa. Tässä ei edes ollut mitään uutta... Sama systeemi kuin viimeksikin. Pari episodea kunkin hahmon kanssa (jotka olivat vieläpä aivan samoja kun viimeksi) ja sitten muistellaan aina vähän edellistä osaa. Eikä tässä näkynyt muutakuin aivan vilaukselta edellisen osan viimeinen tyttö.... No kuitenkin, aivan turha! Nyt en kyllä katso tätä yhtään enempää, vaikka tulisikin (vaikka epäilen ettei tätä tule enään yhtään enempää).

Ja eipä tästä sen enempää... NEXT!

Photobucket

Eli nyt on vuorossa Natsume Yuujinchou Shi! Ja tämähän tosiaan taitaa olla jo 4 Natsume Yuujinchou jos oikein muistan... ja edelleen hyvä! Episodeja tässä osassa oli 13.

Photobucket
Photobucket

Jos on pitänyt aijemmistakin Natsume Yuujinchouista eikä ole vieläkään kyllästynyt niin uskon kyllä, että pitää kyllä tästäkin! Vaikka aikalailla sama meno jatkuukin. Jokainen jakso on kaikesta huolimatta erilainen, vaikka joissakin kaava on vähän samanlainen. Ja kyllähän jotakin uuttakin tapahtuu ja käy ilmi niin ei se toista ainakaan täysin itseään (vaikka täytyy myöntää että kyllähän tämä nyt vähän itseään toistaa).
Enkä kyllä panisi pahakseni vaikka lisää tulisikin (。・v・。)

Ja sitten vielä tästä opening~~


Photobucket

Sain katsottua myös Bakuman 2! Ja pakko myöntää että se on kyllä edelleen niin hyvä~~ (❤´ω`❤)
Episdoeja tässä oli 25, eli ihan sopiva määrä sinänsä. Ja tosiaan sama meininki jatkuu, eli Mashiro ja Takagi yrittävät edelleen päihittää Eijin! :B

Photobucket
Photobucket

Tosiaan, edelleen yhtä hyvä kuin viimeksikin~~ Tekee mieli vain katsoa lisää, mutta nyt tosiaan loppui tämä Bakuman 2. Olen kyllä edelleen sitä mieltä, että tässä on erittäin hyviä hahmoja, idea on hyvä ja tämä on sekä mangana että animena hyvä näköistä~
Ei tässä kyllä ole paljoa sanottavaa muutakuin, että tämä kyllä kuuluu yhtiin suosikki animeihini! (ja mangoihin myös tottakai~~).
Joten mitä sitä enempää jaarittelemaan. Ja sitäpaitsi tässä alkaa kyllä puhti mennä kirjoittamisen suhteen, kun tätä on tullut kirjoiteltua jo melko pitkän aikaa... Mutta loppu näkyy jo! Enää pari animea jäljellä (ehkä yritän tästä eteenpäin kirjoitella näistä vähän pienemmissä erissä? ^^')

Ja en voi jättää mainitsematta sitä, että Bakuman 3 on tulossa!

Photobucket


Photobucket

Noin vihdoin ollaan päästy toiseksi viimeiseen ja se on Inu x Boku Secret Service. Ja yllätys yllätys tässäkin on 12 episodea! Ja tälle animelle kyllä sopi ihan hyvin, ettei tämä ollut yhtään pidempi. Sillä jotenkin vain vaikutti siltä, että se olisi voinut mennä vähän huonommaksi. Jos sitä olisi jatkanut pidempään tai sitten itse en olisi jaksanut katsoa tuollaista pidempään. Sillä siinä ei ollut varsinaisesti mitään määränpäätä ^^'

Photobucket
Photobucket

Voisin sanoa että tämä menetteli. Välillä oli hyviä jaksoja, kun taas välillä oli vähän huonompia. Hahmoissa oli vain pari joista pidin, mutta esim. tämä Miketsukami oli sellainen hahmo josta en sitten jostain syystä vain oikein osannut pitää. Ja sen voin kyllä sanoa, että kyllähän tämä tuntui loppuakohden parantuvankin! Loppu oli oikeastaan hyvä, mitä nyt tuon Miketsukamin löpinät siinä melko lopussa... no tjaah.

Mutta tosiaan alan selkeästi väsyä pikkuhiljaa tähän kirjoittamiseen eikä tekstiä meinaa tulla (ja haluan joskus nukkumaankin :b). Niin empä kirjoita tästä sitten enempää.
Laitan tähän vielä openingin korvaamaan tämän vähäisen tekstin tästä animesta ^^'


Photobucket

Ja vihdoinkin viimeisenä Daily lives of the high school boys! Jälleen sellainen 12 episoden mittainen anime on kyseessä. Ja tämä olikin sitten tälläinen huumori anime. Ja vieläpä onnistunut sellainen :B

Photobucket
Photobucket

Ja tämä olikin oikeasti tajuttoman hauska! Sain taas vaihteeksi nauraa keskenäni omassa huoneessa ja muut pitävät vain outona :B Muistaisin viimeksi nauraneeni näin kipeästi kun katselin Mitsudomoeta? Uskoisin ainakin, että siinä hekotin yhtä lahjakkaasti.
Vaikka tosiaan mielestäni tämä ei ole kovinkaan hyvän näköinen (mutta kestettävä), niin kyllä nämä hahmot ja hyvät jutut korjaavat sellaisen puutteen! :D Ja vaikka tämä oli tyyliltään vähän tälläinen niin kyllä tässä tuli välillä loistavia ilmeitä esiin näillä hahmoilla! 8D

Eipä siitä sitten muuta (jee pääsen nukkumaan vihdoinkin), mutta toivottavasti tätä animea tulisi vielä tosiaan lisää joskus~~
Ja koska tässä meni näin kauan niin joudun huomenna varmaan vasta uurastamaan sarjikseni eteen, kun tänään en enään jaksa enkä kyllä ehdikkään.... =___=

Photobucket

3 kommenttia:

  1. Se oli randomia, kun tiesit Inu x Boku Secret Service, mutta olisihan se toisaalta pitänyt arvata. Daily lives of the high school boys on sen sijaan HYVÄ! Nauran edelleenkin sille hamekohtaukselle :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkä sun pitäis kattoo tuo Daily lives of the high school boys? >:3

      Poista