tiistai 28. helmikuuta 2012

Hotarubi no Mori e || Gyo

Tuossa tuli katseltua tuollainen elokuva ja ova.

Hotarubi no Mori e Elolokuva ei kestänyt edes tuntia, mutta mielestäni se oli hyvä. En kyllä erityisemmin pidä surullisista leffoista, mutta tämä nyt oli silti hyvä. Tietty siinä olisi voinut tapahtua muutakin, mutta ihan hyvin tälläisestä yhdestä asiasta oli saatu leffa kasaan.
Surullinen loppuhan siinä oli, ja ikaväkyllä nyt jos alkaa sitä katsomaan niin voisi arvatakkin mitä siinä tulee käymään, kun menin ilmoittamaan sen surulliseksi ^^' (pahoitteluni).


Seuraava onkin sitten täysin erilainen.... Eli Gyo ova. Menisi mielestäni kyllä ihan leffastakin... muttaa en sitten tiedä miksi se ovaksi oli nimetty ^^'. Eli pituus oli sellainen reilu tunti ja tämä sitten oli.... outo ja melkein sai kyllä voimaan pahoinkin :D. Ei ollut kyllä ihan mun leffa, mutta katsoin urheasti loppuun asti!
Tämä vain jotenkin vaikutti kiinnostavalta, kun yhtäkkiä kalat alkaa kävelemään maalla 8D. Mutta jotain menikin sitten pieleen.... kun ne ei ollu enää kaloja jokka sekos.... ^^'...... Mutta joo en siis pitänyt tästä, mutta laitetaan nyt tasapuolisuuden vuoksi tästäkin video :b. Ne kävelevät hait oli kyllä aika jänskiä :BB


Tosiaan tuon Gyon olisi voinut saada lyhyemminkin, mutta jaa empä erityisemmin suosittele katsomaan =____=

Bye~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti