perjantai 10. helmikuuta 2012

Natsume Yuujinchou San


Photobucket


Natsume Yuujinchoun kolmas tuottis tuli tuossa katsottua! Oli oikein hyvä ja sai hyvin kiinni vaikka en olekkaan muutakuin pari ensimmäisen tuottiksen jaksoa katsonut joskus kauan sitten =__=. Mutta koska olen mennyt sellaista tekemään niin pitää kai asia korjata. Tosin nythän on jo tehty neljättäkin kautta, jota olen myös katsonut senverran mitä sitä on nyt tullut. Niin aikalailla samaa meininkiä kun tässä kolmannessakin.

Photobucket


Tämä tosiaan on noussut nyt jopa aikalailla suosikkieni tasolle~ En tiedä mikä tässä animessa sitten on... ^^'. Hahmot ovat mielestäni ainakin suurimmaksi osaksi hyviä ja tämän ulkonäköä/tyyliäkään ei voi haukkua, sillä Natsume Yuujinchou on oikein hyvän näköistä. Pitäisi varmaan metsästää tätä manganakin~~.

Photobucket

Vaikka Natsume ei olekkaan mikään vahva ja siisti päähenkilö, ei hän myöskään päädy ärsyttävien nyhveröiden osastolle :D. Joka on tietysti oikein mainio asia~~ Vaikkakin Natsume joutuu vähänväliä pulaan niin onhan se tietty ihan luonnollista, kun vastassa on henkiä ja muita japanilaisa taruolentoja (en nyt jaksanut miettiä parempaakaan sanaa näistä) Paitsi että youkai on varmaan se mitä niitä mielummin voisi kutsua ^^'.

Juu, eli oikein hyvä sarja, ihanat hahmot ja vaikka animen ns. tarina ei olekkaan yhtenäinen varsinaisesti (eli on parin jakson mittaisia tapahtumia (toivottavasti joku ymmärsi ^^')). Oikeastaan se on ehkä parempi niin?

Mutta nyt tähän loppuun en kyllä löytänyt mitään hyvää videoa (paitsi yhden trailerin, mutta se ei ollut kovinkaan valaiseva). Joten tuossa on nyt nuo 3 kuvaa jotka napsin koneella.... Niin kai tämä kelpaa tälläisenä sitten (。◕‿◕。)

Bye~

1 kommentti: