sunnuntai 26. helmikuuta 2012

C3 - Cube x Cursed x Curious


Photobucket

Noin, sain katsottua ainakin nyt yhden animen tällä hiihtolomalla ja se on tosiaan tämä C3. Tämä oli erittäin lyhyt (12 jaksoa), joten eipä siinä mennyt kauaakaan aikaa. Ei ollut mielestäni kovinkaan kummoinen sarja, mutta kyllähän sen nyt kuitenkin jaksoi katsoa. Toisinkuin esim. tuossa hetki sitten katsomani Itsuka Tenma No Kuro Usagi.... =__= (se olikin sitten toinen juttu)

Photobucket

Photobucket


Ihan mielenkiintoinen idea oli tässä, mutta sääli ettei hahmoja oltu tehty kauhean kivoiksi (ainakaan minusta). Tosin tämä Fear (edellisissä kuvissa), oli vähän eri sorttia, mutta onneksi myös yksi päähenkilöistä. 
Se oli hyvä, että tässä animessa oli toimintaa eikä mässäilty jokaisessa jaksossa verellä. Mutta se oli sääli, että tässäkin, niinkuin monissa muissakin animeissa on pakko tunkea iso rintaisia ja lyhyt hameisia tytsyjä mukaan....=_____= Kuitenkin tämä oli kaikessa lyhykäisyydessään ihan katsottava, mutta en kyllä tiedä olisinko katsonut jos olisi ollut yhtään tämän pidempi. On hyvin mahdollista, että tätä sarjaa voisi jatkaa toisella tuottiksella, mutta sitä en kyllä aijo katsoa (tai ainakin uskon niin ^^').

Photobucket

No eipä minulla taida kylläkään olla yhtään enempää kommentoitavaa tästä sarjasta.... Toivottavasti tämä valaisi jotakuta jotenkin. Mutta niin tälläinen tosiaan tuli katsottua näin hiihtoloman alkuun ^^

Ja tänään saatiin katsottua myös pari leffaa (näin ohimennen kaikkeen liittyen :b). Sain vihdoinkin nimittäin aikaiseksi katsoa Napapiirin sankarit sekä tämän Rare exportsin! Oli ihan hyviä leffoja etenkin tuoa Napapiirin sankarit, mutta sensiaan Rare exportsilta olin odottanut vähän enemmän ^^'

No kuitenkin laitan vielä tähän loppuun noiden kuvien lisäksi tästä C3:sta ensimmäisen openingin (。・v・。)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti