torstai 2. helmikuuta 2012

Itsuka Tenma No Kuro Usagi
Noin, vihdoinkin sain tämän katsottua!
Itsuka Tenma No Kuro Usagi on lojunut piiitkään täälä koneella katsomatta. Mutta nyt sekin on hoidettu pois alta. Ja voin sanoa ikävä kyllä, että tämä ei iskenyt.
Hahmot ei ollut luonteeltaan kovinkaan kummoisia, mutta koko anime oli oikein hyvän näköistä jälkeä oikeastaan. Mitä nyt en ole koskaan erityisesti välittänyt pantsujen vilauttelusta... >____>.
Mielestäni anime ei itsessään ollut mitenkään kovin kummoinen eikä tuntunut sykähdyttävän missään vaiheessa. Vaikka osassa animeista päähenkilö on täysi nyhverö, mutta kuitenkin aina jostain syystä onnistuu voittamaan vihollisensa... niin tässä se ei oikein tapahtunut. Päähekilöä mätkittiin kuoliaaksi kuin kärpästä ^^'.
Loppukin osasi olla yhtä lattea, kuin anime itsessäänkin....

No tämä on tietty minun mielipiteeni, että tietysti jotkut tykkää.
Voisin tiivistää tämän (ihan piruuttani) lyhyesti:
Päähenkilö (Taito) kuolee, draamaa, päähenkilö kuolee jälleen, Himea siepataan, päähenkilöä tapetaan... jne. (eli meeelko yksitoikkoista... periaatteessa (Taitoa tapetaan vain eritavalla ja eripaikoissa! lol!))

✂ - - - -

Niin ja tosiaan heipä hei~
On tässä nyt ollut vähän taukoa siitä kun viimeksi mitään tänne olen kirjoitellut. Eipä oikeastaan ole ollut aihetta. Tässä ei ole tapahtunut juuri mitään. Oon ollu vaan koulussa, pelannu, nukkunu, ollu kipeä ja moikannu kaveria. Niin ja tietty katsonut animea ja ollu tumblrssa! Eli eipä mitään ihmeellistä.
Voisi tietysti taas kuvailla lapsiani, mutta ulkona huitelee yli -20 astetta niin en viitsi =___= Kurosta kun en ole hetkeen ottanut kuvia, tuolla se raukka pyörii ruumiittomana edelleen ^^'.

Mutta kirjoittelen sitten kun on taas jotain aihetta~~


パイパイ!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti