sunnuntai 8. joulukuuta 2013

Winter is here

 photo image_zpse833e369.jpg

I'm going to write in Finnish this time. I only tell what I have done lately etc. 

Siitä on kyllä jo jonkisen aikaa kun lunta tuli ja muuta, mutta ainakin tällä tietoo näyttää että on ehkä valkonen joulu~ Ei mulla taas vaihteeksi ollut mitään ihmellistä kerrottavaa (tai siis en jaksanut laittaa kameralta kuvia vaan kännykästä, joten tässä tulee kaikkea turhaa jota ehkä twitterissä seuranneet jo tietää). 

 photo image_zps59072ebc.jpg

Tästäkin on jo ties kuinka kauan aikaa, mutta tuossa jonkisen aikaa sitten tehtiin porukalla vähän ruokaa ja katsottiin thor ja avengers. Se oli varsin hupaisaa tehdä ruokaa, vaikka kaikki ei onnistunutkaan ihan täydellisesti. Ruoka oli hyvää ja samoin leffat~ Olis ollut vielä kiva katsoa thor 2 tuohon perään, mutta sitä ei ihan ole vielä dvd:llä ^^''.


Hanasaku Iroha: Home Sweer Home -elokuvan kattomisestakin on jo aikaa, olin ajatellut laittaa sen sellaiseen postaukseen kun olisin saanut muitakin anime leffoja tai sarjoja katsottua, mutta en sitten tehnytkään niin. Tämä oli tosiaan ihan mukava katsoa ja oli jotenkin kiva lisä sen sarjan jälkeen. Tässä kun oli esimerkiksi Ohanan äidin menneisyydestä aika paljonkin juttua.

 photo image_zps4054f6ed.jpg

Tilasin tosiaan tuossa jonkisen aikaa sitten pari peruukkia ja tuossa nyt näkyy yksi niistä. Tuli pari ruskeaa tuollaista pitkää ja muhkeaa kihartuvaa pehkoa. Sekä sitten yksi sellainen jossa tulee vielä vaaleanpunaista alta. Oikein iloisen näköisiä, mutta kuvat niistä on okeastaan kamerassa niin ainakaan tähän en niitä nyt laita.

 photo image_zpsd3eff7a7.jpg

Siinä samoihin aikoihin kun niitä peruukkejakin tuli niin saapu tämä uusi figukin~
Kuva on näiden muiden lailla erittäin laadukas, kun kännykällä olen sen ottanut ^^'Tämän mentiin katsomaan oikeastaan pahemmin asiaa suunnittelematta. Ei se ollut edes saanut mitään kauhean hyviä arvosteluja (vaikka niihin nyt ei oikein koskaan ole luottamistakaan). Tämä oli ihan hauska ainakin välillä niinkun saattoi odottaakkin, mutta jostakin syystä mielestäni jotain jäi puuttumaan. Sillä tämä oli hauska, mutta sitä ei ollut tarpeeksi (vaikka en nyt tiedä tarvisiko tälläisestä aiheesta nyt mitään hauskuutta pursuavaa tehdäkkään). Ja sitten toisaalta tässä ei ollut kauheasti räiskintääkään, vaikka olihan sitä nyt melkein enemmän kun komediaa. Kaikkea jonkisen verran voisin sanoa ja mielestäni tämä oli ihan semi hyvä eli sen katsoi, mutta en nyt tiedä tarviiko välttämättä toiste katsoa. Vaikka joskus toisella katsomise kerralla se saattaa olla parempi.

 photo image_zpsbd9c492c.jpg

Tehtiin kaverinkanssa tuossa jokisenaikaa sitten (taas vaihteeks, kun en muista tarkalleen milloin) tälläsiä tosi komeen näkösii kevätkääryleitä :'D. Ne oli helppo tehä ja oikeestaan ihan hyviä, tietty sinne olis voinu laittaa sisälle muutakin kun vaan tälläsiä kasviksia mitä me sinne laitettiin. Kaikkein paras oli kun ne sai dipata sweet chili saucessa~ Mutta tulipahan tosiaan tällästäkin kokeiltuu ja vois kyllä toistekki kokeilla tehä ^^Niinkun olen saattanut mainita, että vihdoin sain sen opinnäytetyön aiheen kenksittyä! Ja itseasiassa tämän elokuvan katsominen liittyy tähän mun opinnäytetyöhön. En ollut jostakin syystä ennen katsonut edes tätä leffaa niin se oli ihan hyvä valinta. Tämän lisäksi katsottiin myös napapiirin sanakri, että sitten siinä työssä olisi kaksi komedia leffaa mitä vertailla ^^

 photo image_zpsf9431da8.jpg

Sitten päästäänkin jo toissapäiväisiin tapahtumiin! Oli itsenäisyyspäivä ja "linnan juhlat" (tampere-talolla). Ainahan niitä juhlia tulee jokavuos katteltuu, enkä niistä yleensä vaivaudu mitään puhumaan. Mutta pakkohan nyt on laittaa kuva duutsoneista, kun olihan niil illan parhaimmat puvut :'D

 photo image_zps2cd2ef12.jpg

Mun kyllä pitäis joskus pyyhkästä vähän tota mun peiliä, kun se on vähän törkynen... mutta tuossa nyt näkyy yksi niistä uusista peruukeista! Sain tilaisuuden laittaa sen eilen, joten täytyhän se tilasuus käyttää hyväkseen~ Tää ei kyllä oo yhtä muhkee kun tuo aikasempi, mutta suora ottis on vaan paras ja vaaleempi ruskee on värinääkin ehkä kivempi? en tiedä, mutta hyvin samantyyppisethän nämä ovat sitten loppujen lopuksi.Ei me silloin eilein mitään ihmellistä tehty, katsottiin esimerkiksi tuo pushing daisies eka tuotantokausi putkessa läpi. Se on kyllä söpö sarja, enkä laittaisi pahakseni jos omistaisin sen dvd:nä~ Sääli vain että se on jostakinsyystä hitusen hankala löytää :/.

Ja sitten ihan pakko hehkuttaa että hobitti ensi-ilta ensviikolla!

 photo image_zps5a41be74.jpg

1 kommentti: