lauantai 4. toukokuuta 2013

Vappu

I watched Evangelion 3.33 you can (not) redo movie

En kyllä nyt jaksa mitenkään erityisemmin kommentoida tätä elokuvaa (muuta kuin että Shinji sais painua jonnekki). No kuitenkin vappu oli ja tuli sitten pukeuduttua kahtena päivänä loleihin ^^.

 photo IMG_0625_zps291591da.jpg

Olin kyllä aika valkoinen loppujen lopuksi nyt kun sitä katsoo. Kuitenkin! Sain vihdoinkin kokeiltua kunnolla noita kenkiä ja myös hame sekä paita pääsi ensimmäistä kertaa käyttöön :3. Mentiin tosiaan Hajan kanssa viemään vähän kirjoja lukulaariin ja kuvailemaan sitten sen jälkeen.

 photo IMG_0665_zps70446713.jpg
Full metal panic's are form Haja and that book I bought from Lukulaari only  5€ :>

Sain tosiaan pelastettua Full metal panicit Hajalta, kun tämä oli kuskaamassa niitä Lukulaariin vaihtoon. Ja sitten siinä samalla kun sinne vietiin kirjoja niin ostin mukaan tuollaisen kirjasen takaisin ^^.

 photo IMG_5632_zpsc4c7a2f4.jpg
I love my phone~ it's so cute :3

Haja otti tuon kuvan bussissa, kun olimme matkalla kaupunkiin päin. Oli vain pakko laittaa se tännekkin vaikka ei olisi kyllä oikeastaan tarvinnut :''). Keli oli kyllä aikas huono sinäpäivänä, kun satoi ja mulla oli vähän liian hyvät kengät siihen säähän. Ja mikä parasta ne kengät vähän nirhasi mun jalkaa kun se luisui siellä. Pitää varmaan keksiä jotain että ne toimisi vähän paremmin ^^'

 photo IMG_5661_zpsc71d9eba.jpg
Haja is so pretty :3

Tosiaan otettiin sitten kaupungilla olemisen jälkeen vähän kuvia. Ja olen kyllä sitä mieltä, että Haja saisi useamminkin pukeutua lolihamseen, vaikka kyllä silinteri ja housutkin on cool :B. En nyt kauheasti viitsi kuvia laittaa, kun muutenkin vielä tulee toisilta päiviltäkin kuvia. Siellä tietty olisi ollut pari outoa oikeastaan tänne laittamisen kelpoista mutat antaa olla :''D

 photo IMG_5730_zps3c513ca5.jpg
This look like that I would say "Bring me a helicopter and a pony" :'D


 photo IMG_5734_zps7db2b60e.jpg
"This is my home" Haja would say
It isn't really our home of course, but look like it in those photos :''D


Siellä kuvailu oli kyllä aika hauskaa, mutta sitten kyyti kotiin tuli ja piti lopettaa. Ihan hyvä kuvia kyllä saatiin loppujen lopuksi kylläkin, vaikka kaikkia en nyt jaksa laittaakkaan.

 photo IMG_0656_zps343ec957.jpg
And this is how we really spend our time :'D

 photo IMG_0659_zpsf37e1ad0.jpg
Guild Wars 2!

Jep, että sellaista! Ja sitten jalat kuolleinna kohti seuraavaa päivää, jolloin olin lupautunut menemään Lonlonin kanssa vapputorille. No muka fiksuna laitoin "paremmat" kengät jalkaan, mutta eihän se niin oikeastaan ollut kun se tori on mukulakiveä täynnä joten nirhasin jalat sitten entistäkin paremmin.. ^^''

 photo IMG_0666_zps3ddef247.jpg
And pink again... ^^''


Tälläkertaa vähän paremman alushame viritelmänkanssa sitten menin tosiaan Lonnuskan kanssa vapputorille ja bussi oli tottakai aivan täynnä... Tykkään vähän liikaa täysistä busseista, mutta onneksi päästiin sieltä suht ehjinä pois.

Torilla ei erityisemmin ollut mitään ihmeellistä, paljon karkkia ja muuta sälää as always. Sieltä sitten lähettiinkin etsimään hyvää kuvauspaikkaa ja pienoisen kävely reissun päästä sitten löydettiinkin sellainen :).

 photo DSC_0670_zps8a7f45a0.jpg
Lon is so pretty~ and I really like her outfit ' W '


 photo DSC_0574_zps9c4d8261.jpg
Lon take this pic of me and I love my new shoes~~ 

Tuolloin parikin ihmistä kommentoi jotain meidän asustuksesta ja yksi turistikin halusi ottaa kuvan meidän kanssa siinä suihkulähteen edessä :'D. Ja jälleen tukastani oltiin kiinnostuneita, unohinkin kirjottaa että silloinkun olin Hajan kanssa niin joku kysy mitä väriä oon käyttäny (peruukkihan se on) ja tuolloin joku kysyi mistä olin tuon peruukin hommannut.

 photo DSC_0729_zps04dc62c1.jpg
One more! Just have to put this photo too~

Tämän operaation jälkeen jalat ei kyllä parantunut yhtään edellisestä päivästä ja piti mennä vielä siskon seuraksi tämän kummitytön synttäreille ^^'. 

 photo IMG_5743_zps1ec24430.jpg

Eipä vappu ole vappu ilman simaa ja vapputoria joten "pakolliset" asiat hoidettu! Eikä tässä sitten varmaan muuta asiaa oikeastaan varsinaisesti ollutkaan. Hiusten suhteen ne on päässyt jo vaaleanruskeista lähemmäksi blondia, mutta vieläkin pitäisi saada vaaleammaksi että uskaltaisi sitä pinkkiä laittaa päähän ilman valtavaa möhläystä :'D

 photo IMG_0624_zps0cc198be.jpg

Tähän sarjikseen törmäsin vanhassa anime -lehdessä, joita selailin ennenkun ne laitettiin menemään. Se oli kyllä aika osuva tähän hetkeen kun tätä värin poistoa on nyt laitettu kahteen otteeseen :''D. Ei se tukka silti vielä ole lähtenyt, mutta sitä odotellessa (mielellään ei kyllä tarvis lähteä ^^'').

Ja sitten vielä lopuksi on pakko sanoa, että sain omittua siskoltani vanhan laavalampun! Se ei kyllä ole ihan entisensä mutta hieno se edelleen on :''D

 photo IMG_0623_zpscc645c17.jpg
It's lava lamb! Without lava (there was purple lava some years ago.. :''D).

1 kommentti:

  1. Olit kyl varsin söpö kuvattava~

    Ja nuon tiistain vaatteet on myös varsin suloisia, ootte kyl nättei~

    VastaaPoista