tiistai 28. toukokuuta 2013

Photo shoot

Tosiaan Haja oli saanut haasteen ja tässä hänen piti lainata nyt tässä tilanteessa multa jotain ja laittaa se sopimaan tyyliinsä. Näin lyhyesti selitettynä ja otin sitten pari kuvaa tätä haastetta varten joita sitten enemmän löytyy Hajan omasta blogista,

 photo IMG_0726_zps345bf5f9.jpg
She is my sis and more photos you find from her blog [link]

 photo IMG_0720_zps8055d423.jpg

 photo IMG_0730_zps8b9f7c30.jpg

Miten nätti sisko mulla onkaan~~ Mutta kuitenkin, en nyt enempää laita vaikka olisihan niitä ollut vielä pari lisää :>. Ei mitään mestari teos kuvia, kun hyttyset söi vaikkei se ole kyllä mikään syy (en vaan oo niin lahjakas kuvaamisessa). Mutta itseasiassa vaaleenpunanen pehko sopii sille oikein hyvin, vaikka sitä ei olisi välttämättä uskonut xD. Todettiinkin että nyt se tarvii tälläsen ison kikkura peruukin, mutat jollain toisella värillä kylläkin (vaikka vaaleenpunanen onkin cool).

Sitten jälleen cossin pariin! Olen jopa tehnyt sen eteen jotakin ja nyt peruukikin on tilattu. Toivottavasti tulee perille asti, kun jäi traumat viime cossin sukkiksista jotka eivät koskaan saapuneet ainakaan postiin asti. No kuitenkin, käväisin ostamaan sitä käsi tsydeemaa varten kangasta ja maksoin huimat 90 senttiä :'D Ja paidankin kangas taisi jo löytyä. Että periaatteessa kaikki on kasassa, kunhan alkaa vaan kokoamaan. Ja sitten on vielä vähän kysymysmerkkinä että teenkö ne jalka tsydeemat mutta jaah.

 photo to-aru-kagaku-no-choudenjibou-998725_zps0bd65108.jpg
Some kind of reference pic for that school uniform logo (or what that patch is called). 

Hetken sainkin siihen hyvää kuvaa bongata, kun animessa se on oikestaan vain laitettu punaisena lappuna tai että siinä on joku keltainen risti tsydeemi. Sitten katselin joitain cosseja ja niitä oli vähän eri variaatioita, mutta muistin kuitenkin että siinä piti olla jotain muutakin. Ja sitten löysinkin tämän ja pari muuta kuvaa joista sitten otin mallia tätä merkkiä tehdessä. En nyt tiedä tuliko erityisemmän hieno, mutta saa nähä sittne kun se liittää siihen paitaan.

 photo IMG_0759_zpsda0cc27b.jpg
Here it is! Not so good, but it is what it is ^^''
Tuli kyllä ihan mummu olo kun tuota kankaaseen pisteli, mutta kai se kelpaa jos sen saa sitten hyvin laitettua paitaan kiinni (joka ei ole edes vielä valmis). Seuraavaksi olisi vuorossa se toinen paita, vaikka olisin halunnut tehä sen armband:in eka, mutta en sitten tiedä kuinka iso sen pitää sitten olla kun se menee paidan hihan päälle. Joten se pitää säästää siihen, että se paita tulisi ensin valmiiksi.

Eipä tässä sittne taas muuta, mutta pakko vielä todeta että aika huonosti tuli kirjoitettua tässä kuussa... pahoittelut siitä, jos siis joku on edes huomannut tälläisen asian :'''D

Ja melkein unohdin laittaa sen shakki siirron:

 photo IMG_0761_zps01cbc5c8.jpg
Sam clone to G3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti