keskiviikko 29. toukokuuta 2013

Making cosplay

Vielä saan ainakin yhden postauksen ujutettua tälle kuulle. Tosiaan koulu on nyt sitten hetkeksi ohi ja kesäloma alkoi~~ Kerrankin vähän aikaisemmin, kun kursseilla ei ole enää mitään tehtävää eikä muutenkaan ollut perjantaisin koulua (joten jo torstaista lähtien oikeastaan lomaa).

Tänään jatkoin taas ahkerasti cossini parissa ja sehän etenee oikeastaan oikein mainiosti (tähän mennessä ainakin).

 photo 590947551_305_zpsca1d8401.jpg
I made today that Judgement armband!

Lisää referenssi kuvia cossia varten ja tässä tosiaan tuon Judgementin käsi juttu näkyy oikeastaan aikas hyvin. Edelleen pohdin että teenkö (voi olla että teen kun on niin hyvällä mallilla cossi) niin nuo jaloissa olevat asiat. Mutta kuitenkin, sain tänään tuon armbandin lisäksi hameen valmiuskuntoon (silittämistä vaille).

 photo IMG_0765_zpsdda09ada.jpg
That armband is not bad but would be better ^^'

Ajattelin kyllä vielä lisätä sen sirkan (vai siksikö sitä rinkulaa kutsutaan) tuohon niin että hakaneula menee sitten hyvin, mutta saapi nähdä mitä teen. Tosiaan tuo maali ei ollut ihan parasmahdollinen (kun ei tälle materiaalille ihan ollut tarkoitettu), mutta toivottavasti se kestää tarpeeksi :''D. Hameen sain kätevästi kierrätettyä edellisestä (Homura) cossista, otin vain helmasta sen valkoisen rimpsu asian pois ja valmista tuli. Pitää tosiaan vielä vain silittää. Eli seuraavaksi pitäisi tehdä se valkoinen kauluspaita, mutta saa nähdä koska.

En viime postauksessa muistanut mainita, mutta käväisin katsomassa The great Gatsby -elokuvan.

It was good but sad movie

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti