lauantai 25. toukokuuta 2013

(◡ ‿ ◡✿)

Jotenkin en oo kirjotellu lähes ollenkaan tässä kuussa (tai muutenkaan ahkersti)... No nyt kuitenkin on ainakin sen blogi shakin puolesta postattava, mutta muutenkin nyt huvitti kirjottaa (etenkin kun huomasin laiskuuteni täälläkin...).

No kuitenkin! Kohta alkaa kesäloma enkä ole hakenut kesätöitä, mutta vaikka tällähetkellä vaikuttaa siltä että lorvin koko loman niin asiaan saattaa tulla muutos! Suunnittelin että jos sitä vaikka jaksaisi sinne autokouluun hakeutua :''D Lähinnä siksi koska äitini houkutteli vähän että voisin saada retro solifferin siitä hyvästä (kun tosiaan sinne meno ei oikein oo innostanu sitten ollenkaan...), mutta saa nyt nähdä miten käy.

 photo IMG_0703_zpsb2e21417.jpg
Soldier to B3

Tähän väliin tosiaan tuo clooni Samin siirto. Hieno suunnitelmani Klonkun syömisestä meni siinä, joten empä keksinyt muuta :''D Veikkaan melko vahvasti että häviän tämän (en ole itseasiassa koskaan tainnut Hajaa shakissa voittaakkaan ^^'').

Eipä tässä nyt oikeastaan mitään ole oikein tapahtunut ja ehkä sentakia en ole kirjoitellutkaan mitään (kun kerran ei ole ollut aihettakaan). Voisin kyllä mainita yhdestä animesta, jonka satuin katsomaan kun en jostakin syystä ennemmin tätä ollut nähnyt.

I watched first season of Shinryaku! Ika Musume.
I don't really know why I haven't seen this earlier ^^'

Tämän tosiaan katsoin tässä nopeasti läpi, vaikka muitakin on kesken. En itseasiassa tiedä miksi tätä en ollut ennemmin katsonyt, vaikka olen tiennytkin tämä olemassa olosta... No ehkä siksi koska tämä ei ole mistään järkevimmästä päästä, mutta ihan hauskahan tämä~

 photo IMG_0702_zpsc4e54b32.jpg
New summer shoes ^^

Tuossa tänään tuli tälläiset mukaan, kun olen itseasiassa tämänlaisia etsinytkin jo jonkisen aikaan. Yleisemmin niissä on se ongelma että ne on liian ouhuille jaloille tai sitten ne ei ole mitenkään hyvät käveltävät. Mutta nämä ainakin siinä vähän edestakaisin tepastellessa vaikutti ihan lupaavilta, joten mukaan lähti. Tällähetkellä kun omistan oikeastaan vain korollisia kesäkenkiä tai sitten tennareita niin tuollaiset oli ihan hyvä hankkia~

Sitten tähän seuraavaan aiheeseen eli tulevaan animeconiin ja cosplayhin! Tarkoituksenahan oli alunperin tehdä ryhmä cossi jostain pelistä animeconiin. Aluksi oli aikeena Okami, mutta jotenkin se sitten vaihtui personaan, jolloin ei sitten osattu päättä että olisiko se pesona 3 vai persona 4... Ja eikä siitä kauaakaan, kun J-pon ja Haja totesi ettei sitä kyllä välttämättä enään kerkeä.... No kieltämättä siihen ei ole ihan kauheasti aikaa, mutta ei niissä kyllä olisi ollut kovinkaan monimutkaiset kuteetkaan.

Oh well... Oli miten oli taitaa olla niin ettei ryhmä cossia tule ollenkaan, vaikka hajaa olen asiasta aina välillä tökkinytkin tämän edellisen toteamisen jälkeen. Siispä olen tullut siihen tulokseen että cossaan sitten ihan keskenäni.

 photo 1202-1270309768_zps40358b1f.jpg
I have thinking if I cosplay Kuroko form Toaru Kagaku no Railgun.

Tästäkin ryhmä cossi olisi ihan kiva tai edes jos Misaka "onee-sama"n saisi seurakis :''D No tämän kohdalla menee aika hyvin eikä pukukaan ole vaikea. ainoa varsinainen haaste on tuo slipooveriksiko sitä kutsutaan? Kankaastahan sen voisi tehdä, mutta ohuesta langasta se olisi parempi, kun siinä on resorit(?) ja kaikki (ja olen huono tälläisissä käsityö sanastoissa). Tällähetkellä se kyllä varmaan tulee äidiltäni, kun hän ainakin osaa pientä ja tasaista jälkeä tehdä. No saa nähdä mitä käy, vaikka voihan sitä ilmankin olal pelkällä valkoisella paidalla. Hameen saan kierrätettyä Homura cossista ja kengät sekä sukat löytyy jo valmiiski~ vain pitäisi paita tehdä ja pehko tilata. Tietysti olen suunnitellut jos tuon koulupuvun merkin vääntäisin sekä mahdollisesti sen Judgementin käsihärpäkkeen (taas suomi! no se armband).

No tälläistä tälläkertaaa! Saa sittne nähdä koska taas kirjoittelen, vaikka voi olla että oon kesälomalla vähän ahkerampi (tai sittne en) ^^'''

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti