maanantai 7. toukokuuta 2012

Tampere kuplii 2012


PhotobucketNoniin! Tampere kuplii oli ja meni! Tuli sielläkin tosiaan pyörähdeltyä molempina päivinä, joten päätin sitten jotain tässä rustatakkin kaikkien iloksi (ja omaksi ilokseni tottakai).
Rahatkin onnistuin kuluttamaan aika hyvin syömisiin ja muuhun hupaisaan ja nyt pitäisi cossiakin alkaa vääntämään!

Tosiaan taitaa olla niin, että Yamada cossi siirtyy myöhemmäksi... kun saatiin loistava ryhmä cossi idea! Cossaamme tosiaan porukalla Puella Magi Madoka Magicasta! Mukana on minun lisäkseni kolme, joten saimme ihan mukavan porukan kokoon (vaikka yksi olisi ollut tietty vielä hyvä). Joten saamme alkaa pikkuhiljaa uurastamaan pukuja ja proppeja! Ja itse tosiaan cossaan Akemi Homuraa~! Niin ja se tässä hauskaa onkin, että meiltä puuttuu juurikin tämä päähenkilö ^^', mutta ei se mitään! Ja kyllähän niitä Madokoita siellä conissa on pyörinyt (kidnappaamme siis sellaisen hohoho... tai jos ei kuitenkaan).


Day I

Lauantaina mentiin suoraan katsomaan cosplay kisaa joka taisi alkaa siinä 12 aikoihin. Siellä oli tälläkertaa parikin oikein hyvää, joten vaivauduin jopa äänestämään Aamulehden sivuilla~. Nyt ei kyllä ole cossaajista kuvia, mutta toivottavasti niitä pullahtelee jonnekkin päin nettiä niin nekin näkee vähän ketkä ei ollu paikalla (。・v・。).
Niin ja sen jälkeen kävimme tottakai kiertämässä myyntipöydät! En tälläkertaa ostanut ihme kyllä luettavaa, kun niitä tuli osteltua ennen kupliita. Sen siaan ostin sieltä söpön kuroneko figuurin~~ Siellä olisi ollut isompikin, mutta se oli lauantaina niin kallis etten sitten ostanut, mutta sunnuntaina ne tottakai oli laskenut sen hintaa.... ( ಠ益ಠ )

PhotobucketPhotobucket

Tämän jälkeen suuntasimme siskoni kanssa katseen kohti Hanabia, jos vaikka pääsisimme syömään raamenia~~ Itse en ollut käynyt aikoihin siellä joten ajatus oli kiva, mutta kun pääsimme perille oli juuri siihen aikaan tulossa sellanen lössi porukkaa jotka olivat varanneet kokopaikan sinne kuuteen asti....

Lähdimme sitten hieman pettyneinä kohti Tullintoria ajatellen, että ehkä huomenna pääsisimme sitten. Tullintorilla sitten menin ostamaan yhden pelisen ja vähän jotain hyvää~~

Photobucket

Siinä olikin päivän ostokset lukuunotaamatta tietty Arnoldsiassa syömäämme murkinoita ^^' Tämän jälkeen palasimme kotiin onnellisina pelejä halaillen!

Ja illemmalla sitten piti mennä yhteen kahvilaan, kun siellä "piti" olla sellainen hupaisa hatteri teema, mutta päivä olikin katsottu väärin ja yritimme löytää jotain muuta jossa voisimme menne juomaan kupposen kahvetta. Mutta koska kellohan oli jo siihenaikaan ihan mukavasti oli aika moni paikka mennyt jo kiinni niin päädyimme jotenkin Amerikan dineriin.... Jossa söimme vain pienet jälkkärit.

Photobucket


Se oli oikein hyvää, mutta eipä sitten mitään ihmeellistä tapahtunut enään sinä iltana. Katselin tottakai animea onnellisena yöllä omassa pimeässä huoneessani, mutta siinähän ei ole mitään erikoista :B

Day II

Sitten koitti sunnuntai ja nukuimme vähän pitkään joten suunnittelemamme loleilu jäi sitten sikseen ja laitoimme ihan tavis vaatteet ( ja minä pösilö menin laittamaan kiilakorot ja tapoin sitten päivän aikana jalkani vaikkei ennen niin ole niillä kengillä käynyt).

Kävimme kuuntelemassa tälläkertaa peruukeista ja meikeistä! Jonka jälkeen meillä oli kiljuva nälkä... menimme jälleenkerran Hanabin luokse toiveikkaina, mutta eihän kenellekkään meistä tullut mieleen etteihän se nyt sunnuntaisin ole auki (eikä kyllä maanantaisinkaan)!.

Tälläkertaa lähdimme kävellen kohti Raxia, jonka vuoksi sitten jalkani vetelivät viimeisiään ja samoin rahani (nyt olen matti kukkarossa ja eikun cossia tekemään! niin millä rahoilla...).
Siellä Raxissa saimme tämän ryhmä cossi idean ja odottelimme vielä neljänneltä osapuolelta vastausta, jota ei silloin tullut mutta olimme ristineet jo armaan Lonnuskan cossaamaan Kyoko Sakuraa! (ja tänään vahvistui että hän on mukana~~).

Tästä päivästä ei ikäväkyllä tullut kuva materiaalia, vaikka sellaista olikin kännykässäni... mutta liikaa vaivaa :B

Eipä tässä sitten muuta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti