perjantai 25. toukokuuta 2012

Hello Hello!

Enään viikko jäljellä koulua ja sain tuossa torstaina tehtyä viimeiset kokeetkin! Kesäloma häämöttää, mutta en ole vieläkään saanut ilmoitusta siitä että mulle olis tiedossa kesätöitä. Taitaa siis olla niin ettei niitä ole tulossakaan D:

No kuitenkin kävästiin tuossa keskiviikkona tallinnassa ryhmänkaa. Se oli sellainen kiireinen päivän kestoinen reissu. Ensin mentiin sellaisella lelun näköisellä laivalla tallinaan ja matka sinne oli itseasiassa yllättävän lyhyt! Tallinnassa sieppasimme sellaisen pinkin ilmais bussin jolla suunnattiin kohti kauppakeskusta. Ja alkoi jo matkalla tuntua, että minä ja kaverini "terttu" oltiin ainoat jotka oli selvinpäin....
No kuitenkin! Siellä huomattiin, että meilla oli kulutettavana melko vähän aikaa että ehdittäisiin bussilla ajoissa takaisin laivalle. Joten siitä sitten alkoi kauppojen kiertäminen, mutta koska mukanamme oli hieman yli pirteää porukkaa niin pitihän sitä aina odotella, että kaikki pysyi mukana... ^^'' Ensimmäisestä kaupasta löysin heti sellaisen jännän mallisen mustan paidan, mutta siitä ei ole kuvaa koska vain päällä tajuaa miten se menee oikeastaan ^^' Vasta kun oltiin ostettu ja jouduttiin odottamaan niin huomasin pari muutakin hubaisaa vaatetta,  mutta ne jäi nyt sinne. Sitten parin kaupan jälkeen löytyi oikein ihuna paita~~

Photobucket

Se on niin söpö~~ Mopsit on niin ihania ja tuo kuva on kivan tuntuinenkin vielä  (。✪‿✪。). Kuvassa näkyy myös torstaina ostamani peli, mutta siitä sitten myöhemmin.
Etsin sieltä tallinnasta kylläkin kenkiä, mutta löysyi vain ne kaksi paitaa ^^'. Päädyimme myös syömään siinä yhdessä välissä vielä kun oli aikaa.
No eipä siellä kauppakeskuksessa tosiaan ehditty kauaa olemaan kun bussi tuli pysäkille ja menimme takaisin satamaan päin. Siellä satamassa oli ainakin se tunti aikaa ennenkuin täytyi lähteä (busseja tosiaan tuli aika surkeasti sinne). Muut menivät super alkoon joten minä ja terttu päätimme ainoina selväpäisinä mennä ihan markettiin katsomaan josko jotain kivaa löysyisi~ Minä en oikeastaan löyt'nyt mitään, mutta terttu raahasi mukanaan paljon jääteetä :3.

Photobucket

Tuollaiseenkin törmättiin siinä matkalla :D. Oikein hieno ja PINKKI! No sitten pääsimme kyllä laivaan ja ostelin sieltä sitten vähän tuliaisia porukoille :B.
Takaisinpäin menevä bussimatka oli kyllä pitkä ja väsyttävä. Koulullakin oltiin siinä 22:30 ja seuraavana päivänä olisi tiedossa kaksi koetta! Yhtään ollu lukenu niihinkään, mutta olin itseasiassa ihmeen virkeä siinä kun pääsin kotiin :B.

Torstaina tosiaan oli sitten ne kaksi viimeistä koetta enkun suullinen (jouduin myymään huivia enkuksi..), mutta kai se ihan kiitettävästi meni sitten kuitenkin..? Ja sitten toisena olikin jonkinsortin viestinnänkoe ja olin viimeinen joka sen sai valmiiksi jolloin sitten jouduin kommentoimaan koetta jne. kun opettajan mielestä olen niin fiksu ja vakavissani tämän koulun suhteen niin minulta voi kysyä kaikkea (❁´◡`❁).
Olin sitten koulunjälkeen parin ryhmäläisen kanssa parisen tuntia, kun siskoni pääsi vasta neljän aikaan. Menin sitten odottelemaan sinne sen työpaikan eteen ja yllätys yllätys! siskoni joutui ylitöihin joten odottelin melko kauankin, mutta sain sitten siihen lopulta seuraa ja jouduin syömään keksi ^^'
Siskoni päästyä käytiin pelikaupasta jonne oli vihdoin hommattu minulle tuo tidus ♡ (eli final fantasy x), jota olen metsästänyt ilman tulosta. Mutta sain sitten alennusta ihan mukavasti (ahkera asiakas kun olen) niin sain sen sitten siihen 20€~~ happy happy!
Käväsimme sitten kangas kaupassa lääppimässä kankaita ryhmä cossiamme varten! Saatiin jopa jotain ostettuakin, nimittäin mamin kangasta ja sitten joko mamin paita tai miun paidan kangasta (ei saatu molempiin kun sitä ei ollu tarpeeksi T^T).
Josta tulikin mieleen että Homuran peruukki tuli! jey, mutta laitan kuvan vasta myöhemmin kun puhun pehkostani muutenkin :b. Mutta niin söimme sitten pirkan mutakakkua (vain 2.99!) ja suunnitelimme ryhmä cossimme edistymistä! Olemme niin ahkeria~~

Noin ja sitten tähän perjantaihin jolloin olikin kampaajani~~ ja voinkin nyt laittaa uudesta tukastani ja siitä peruukista kuvasen!

PhotobucketPhotobucket

Tosiaan tuo peruukki on oikein hyvä~~ Tosi pitkä ja ottiskin on justiinsa :B Kuvat sensiaan on mitä on, mutta menkööt, kyllähän niistä nyt nuo pehkot näkee. Mutta tosiaan nyt on sitten tosi vaalee tukka! En oo ennen omistanukkaa noin vaaleeta joten tämä on aika hassu, kun on ollu aina tumma (yleensä musta). Pitäisi vähintään ainakin kuukausi ootella ennenkun toi väri tasotetaan, kun onhan sie vie seassa vähän tummempaakin. Mutta nyt pitää kyllä vähän totutella.. huhhuh... mutta olenhan minä tyytyväinen! Vaaleempikin ois kiva, mut veikkaan että tästä ei kannata paljoo vaalentaa tai näytän hölmöltä :/
Mutta tosiaan koska erehyin tuleen aika aikasin jo kaupunkiin niin menin vähän istelemaan taas... ^^'

Photobucket

Tosiaan fantsusta löysin tuon kirjasen! Ainoa enkä ole ennen nähnytkään L change the World [written by M]. Se on niin hieno~~ Pitänee lukea se varmaan kun saan tuon tämänhetkisen kirjan luettua! Ja sitten tietty vahingossa ostin tuon dvd boksin, kun se oli vain 5.99! Halpa ja siinä on vie kaks elokuvaa *U*

Mutta juu, huomenna olisi varmaan tarkoituksena mennä katsomaan tuo MIB3! (Men In Black 3)

Jeap, mut ei si muuta! Pitäis sitä cossia tehä ja tietty sarjista ja nauttia pian tulevasta kesälomasta! mums~~

2 kommenttia:

 1. Sulla on ollu varsin ikimuistoinen tallinnan reissu~ Paituli on varsin söpö ja Gikomainen :3

  Ja noi hiukset! Osasin jo aikalailla aavistella kuinka vaaleista hiuksista on kyse, mutta niiden näkeminen sitten ihan oikeasti (no jaa oikeasti ja oikeasti, mutta eiks kuva ole lähelle totuutta?)...~ Ne on kivasat.

  L change the World... voit olla varma kuka tulee hiplaan sitä sitten joskus~

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No juu, kylhän se tallinnan reissu mieleen jäi ^^'

   Ja juu onhan nää ihan muksut hiukset, mutta tosiaan pitää vie tasottaa väriä siten että se olis kokonaa vaalee :>

   Poista