keskiviikko 2. toukokuuta 2012

Boring

Tajusin tässä ihan hetki sitten, että on enää ihan vähän kesälomaan! Tiedossa on tosin pelkkää lorvimista, kun en ole saanut ainakaan tällätietoo vielä kesätöitä =__=. Mutta eihän se periaatteessa haittaa koska saapa sitten ainakin ottaa ihan iisisti kesällä :3.

Mutta siis piti kirjoitella jälleen parista animesta mitä oon vihdoinkin katsonut! Nämä molemmat olivat vähän kesken, joten katselin ne tuossa vappun aikana loppuun.


Jep eli ensimmäisenä sain katsottua tuon Mashiro-Iro Symphonyn. Tosiaan se oli aika lyhyt sellainen 12 jaksoa ja olin onnistunut katsomaan sen lähelle puoltaväliä... No niinkun jo tuosta tyylistä voi melkein arvata, että kyseessä oli sellaista perus kura. Tai siis draamaa ja romantiikkaa eikä sitten sen enempää tai vähempää! Miten tylsää sinänsä vaikka kyllähän noillakin eväillä voisi tehdä jo ihan katsottavan animen, mutta ei. Tämä ei kyllä sitten ollut ollenkaan makuuni, mutta katsoin sen urheasti loppuun kun olin kerran aloittanutkin!
Ja niinkun voi myös arvata tästä on tottakai tehty pelikin näin btw.


Ja toisena sitten sain katsottua tämän Starry Skyn. Tämän olinkin katsonut yli puolenvälin! Jaksoja oli 26, mutta sen tästä tekee erikoisen, että jokainen jakso kesti reilun 10 minuuttia. Ja tämä kyllä jäi pitkäksi aikaa kesken, kun jaksoja oli kuitenkin melko paljon (vaikka kestikin vähän aikaa). Tämä on myös helppo päättää aina kahden jakson välein, koska samaa asiaa käsiteltiin kaksi jaksoa ja siirryttiin sitten seuraavaan. 
Se oli kyllä melko sääli ettei tässä ollut varsinaisesti mitään yhtenäistä juttua.... Vaikka kyllähän nämä kaikki pystyi toisiinsa yhdistämään jotakin kautta, kun aina joku oli jonkun kaveri ja sitä rataaa. Jonka takia sitten näissä kahdessa viimeisessä jaksossa pystyttiin näyttämään kaikkia jne. 
En tosiaan erityisemmin pitänyt tästä, mutta erilaiset ja pääosin kivatkin hahmot tekivät jutusta katsottavan~!
Ja näin ohimennen tästäkin on tehty pelinen :3.

Eipä sitten ollut oikein muuta... Oon nyt ollut vähän laiska tälläisten suhteen, kun olen katsonut parikin leffaa mutta en ole oikein kirjotellut... Nooo ehkä kohta taas jaksan kirjoittaa oikein kunnolla! Näistäkin tuli aika säälittävän vähän tekstiä, mutta jaaah ^^'

Eipä sitten muuta!

2 kommenttia:

 1. Miekin oon Starry Skytä katsellut.. mutta se nainen saa mut jotenkin ärsyyntymään. Se nainen, se... en muista nimeä. o_o Mutta mikäs siinä, kun sarjassa on hyvännäköisiä miehiä. >o<

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen täysin samaa mieltä~! (。◕‿◕。)
   Ja sen naisen nimi taisi ollaaa... Tsukiko tai jotain sinnepäin :D

   Poista