perjantai 18. toukokuuta 2012

Guilty CrownOlenkin tälläkertaa aika iskussa! Varmaan kun nyt oli vähän pidennetty viikonloppu, mutta kuitenkin nyt sain katsottua vihdoin tämän Guilty Crown loppuun! Tämä olisi ehkä sopinut olemaan hieman lyhyempi, mutta koska tämä oli hyvä niin kyllähän tämä 22 jaksoa oli ihan hyvä. Ei tuo ole kovinkaan pitkä, mutta jo puolessavälissä tuntui että nyt se loppu ja mietin, että miksi tämä on siis vasta puolessa välissä? No jos en olisi tiennyt kuinka monta episodea tässä on olisin hyvinkin voinut uskoa, että puoleen väliin loppu kun siinäkohtaa tuli niin loppu taistelun oloinen kohtaus. Mutta ei siinä vielä kaikki! Pahikset ns. nousevat kuopastaan ja homma menee ihan pähkinöiksi.


Photobucket

Niin tosiaan, alku oli erittäin hyvä siihen puoleenväliin asti! Näytti jo siltä että siihen se loppu, kun oli aivan kuin olisi tullut lopputekstejäkin. En oikein osannut edes keksiä mitä ne aikoo tehdä puolet sarjasta. No kaikkihan meni suoraan sanoen ihan pähkinöiksi eli kaikki oli aivan sekaisin. Päähenkilökin onnistui sitten sekoamaan, eikä ilmeisesti pahiksistakaan päästy eroon vaikka puolessavälissä oli kova tappelu ja kaikki olisi muka loppunut.

No tämän animen loppu kuitenkin osasi kääntyä vähän paremmaksi ja päähenkilö Shu alkoi vihdoin palata järkiinsä ja kävi ilmi paljonkin uusia asioita. Tosin hienosta käänteestä huolimatta lopetus oli aika surkea.... kivoja hahmoja kuoli ja lopetus oli kokonaisuudessaan aika masentava. En sitten pidä surullisista lopuista...

Tämä tosiaan oli mielenkiintoinen anime, vaikka muistaakseni ainakin parissa mangassa on ennenkin käytetty tälläistä, että aseita vedetään ihmisten sisältä. Se on kyllä erittäin siisti juttu eikä sitä onneksi ainakaan vielä ole liikaa käytetty~~ Tässä oli myös paljon kivoja hahmoja ja kaiken huipuksi koko anime näytti oikein hyvältä ja kuulosti hyvältä!

Mutta eipä sen enempää~~ Pitäisi varmaan jossain vaiheessa lukaista tämä mangana~~
(♡ ╹◡╹ ♡)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti