torstai 19. tammikuuta 2012

Persona 2 and -MIYAVI-

Hola hola guys! En oo pahemmin tosiaan kirjotellu hetkeen, vaikka sitä sun tätä on tapahtunut. Mutta ei kuitenkaan mitään tärkeää/ihmeellistä joten eipä se kai haittaakaan etten ole kirjoitellut ^^'.

Tänään mulla ei oo ollu todellakaan hyvä päivä, mutta eiköhän se tästä. Pari hassua vastoinkäymistä ja möhlintää ja sitähän sattuu kaikille? :D. No samapa se! Asiani ei ollut tälläkertaa valittaa vaan kirjoitella siitä mitä kivaa olen taas mennyt ostelemaan :B.

En tiedä olenko maininnut sitä että olen ostanut PS3~~ Mutta siitä on senverran jo aikaa että se on hyvinkin mahdollista ^^' Joten en puhu siitä sen enempää! Tälläkertaa tulikin ostettua pelinen ja CD~

Ja ylläri ylläri! Sain ostettua itselleni Persona 2:sen! Sitä on tullut ihailtua sekä ebaystä että puoleltakuulta, mutta sain ostettuu sen sitten loppujen lopuksi ihan täältä Tampereelta : DDDD. Ja se oli lähinnä pikkuinen ja onnellinen sattuma. Nimittäin se oli ainokainen "vahinko" tilaus (en sitten tiedä oliko joku sen tilaissut vai oltiinko me siskoni kanssa puhuttu siitä joskus tai jotain) No jaapajaa, väliäkö sillä! Nimittäin se on nyt minun~~  Ja aivan välttämätöntä on se että laitan siitä sitten videonkin :BJa tuo peli on tosiaan psp:lle. Ja se taas tarkoittaa sitä, että pitäisi ahkeroida jotta saisin pelattua nuo pari muuta peliä siltä psp:ltä. No ehkä sitten tuon Prince of Persian ja Persona 3:men jälkeen ^^' hohoho~~

Photobucket


Ja sitten niinkuin kuvastä näkyy menin ostamaan Miyavin live in london 2011 CD:n~~ Ja satuin saamaan Persona 2:sen mukana sen sound track CD:n :3. Olen erittäin iloinen näiden kahden päästessä hyllylleni. Tottakai pitäisi ostaa pari muutakin Miyavin CD:tä, mutta niitä vanhempia varmaan löytää paremmin coneista kuin tavallisista levykaupoista? Ei voi tietää, pitää varmaan katsella vähän sittenkun olen vähän ostellut muuta (kauppalistani on niin kovin pitkä...tai ei niin pitkä, mutta koska olen köyhä opiskelia niin se tekee siitä pitkän ^^').

Eipä tässä sitten varmaan ollut muuta... Etsiskelen tässä työssäoppimis paikkaa, mutta taidan jättää sen luokan ohjaajani huoleksi kun ei kukaan ole vielä suostunu ottamaan mua mihinkään, vaikka ahkerasti olen kysellyt D:

Ja tähän loppuun vielä haluan laittaa tämän

MIYAVI FUTURISTIC LOVE - 30th B-DAY LIVE
(ja tämä futuristic love on tällä uudella CD:lläni~~)


2 kommenttia:

 1. Arvaa kuka tulee tikun kanssa hamstraan noita miyavin kappaleita sitten jonakin kauniina päivänä? ~~ Oon kattellu tota samaista levyä Anttilassa joten~

  Jeij, lisää personia! Täytyy vissiin pitää joku päivä peliyö kun kerta omistat nyt tuon pleikkarikolmosen ja kakkosen, jolloin kunnon rökitys on mahdollinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitä sitten vain, sillä eipä minulla yleensä mitään menoa olekkaan ^^''

   Poista