perjantai 6. tammikuuta 2012

¬_¬


Enään 2 päivää lomaa 0__0... En ole oikeastaan ehtinyt tehdä yhtikäs mitään joululomalla. Kavereita piti nähdä, mutta olen hyvä kun paria nähnyt. Mutta se ei tälläkertaa ole ollut kokonaan minun vikani!
No kuitenkin... Tuossa paripäivää sitten tajusin etten ole juurikaan pelannut joten aloitin tuossa taas pelaamaan oikein kunnolla Persona 3! Nyt on tullut pelattua aikas paljonkin kun on mennyt melko myöhäseksi toisinaan ^^' Ja aijon tietty vielä lisää pelatakkin!

No kuitenkin lähinnä sen takia ajattelin kirjoittaa koska olen katsonut pari j-draamaa ja sitten yhden animen! Siitä animen kattomisesta onkin jo aikaa, katsoin sen varmaan loman alussa. Ja nämä kaksi draamaa nyt olen tuossa melki putkessa kattonu.

Nobuta wo Produce

Photobucket

Ensimmäisenä nyt tämä näistä kolmesta paras. Eli Nobuta wo Produce! Tuo kuva nyt ei ollut kauhean hyvä, mutta video on, sillä satuin löytämään sellaisen johon oli laitettu tästä sarjasta hyviä kohtia (ei tietty kaikkia).

Tässä oli 10 episodea + 0 episode jonka ainakin itse kehoittaisin katsomaan ekan jälkeen (se ei oikeastaan ole mikään jakso vaan spechiaali juttu). Mielestäni tämä oli oikeastaan erittäin hyvä! Vaikkakin jälleen jouduin katsomaan ilman tekstejä... tietty ei tämä nyt ollut vaikeaa ymmärtää, paitsi jos ei ole vähään aikaan japania lueskellut yms... Niinkun mulla nyt sattu oleen, joten katsoin ekan jakson aika tuskasesti kun jouduin lataamaan aika kauan joitain sanoja.. ^^'. No kun pääsi vauhtiin niin hyvinhän sen ymmärsi! hohoho!

Hahmot oli eirittäin hyviä etenkin Akira~ vaikka ekassa jaksossa vaikuttikin erittäin erittäin oudolta. Outohan se on mutta niin kiva~~ =W=. Shujikin oli tietty kiva niinkun kuuluukin, kun se oli koulun suosituimpia. Sensiaan Nobuta... no tietty se on erittäin erittäin tärkeä hahmo, mutta ikäväkyllä ei niin kiva ^^'

No kuitenkin, laitan tähän tämän videon! katsokaa se!First kiss

Photobucket

Jaaa seuraavaksi on vuorossa toinen j-draamoista eli First Kiss! Sen katsoin toisena näistä kolmesta, mutta on edelleen hyvässä muistissa. Ainiin ja tuon Nobuta wo producen katsottuani huomasin että siinä on yhtenä opettajana First kissin Mion äiti 8D.Ja tähän sain jopa tekstitkin. En tiedä miten olisin pärjänny ilman, vaikka ei se kovin vaikeaa ollut... kai... tosin ne sairaala kohdat olisi voinut tuottaa tuskaa ^^'

Jeps, jaksoja tässä oli kuitenkin 11 ja tosiaan jakso kesti tunnin samoinkuin tuossa edellisessäkin. Mielestäni tämä ei ollut niinhyvä, sillä hyviä hahmoja jäi puuttumaan. Vaikka olihan tälläinen tempperamenttinen Mio ihan kiva. Ja tietty veli ja sen oudot kämppikset.. Eli eihän tässä nyt huonoja hahmoja juurikaan ollut paisti ne lääkärit >___> . No ei ollut siis ainakaan hyvillä hahmoilla pilattu! Itse tarina ja muu sellanen... hmmm periaatteessa ihan hyvä, mutta ei ihan mun makuuni ^^'

No kuitenkin laitan nyt tästäkin tälläisen videon pätkän:Kimi to Boku

Photobucket

Ja sitten viimeisenä tämä anime jonka sain katsottua silloin kauan sitten loman alussa! Muistan kyllä oikein hyvin tämän sarjan. Jaksoja oli 13 ja voin sanoa heti että tässähän animessa ei varsinaisesti tapahtunut yhtikäs mitään ^^'. Tai no tietty jotain, muttei mitään päätä huimaava.
Sillä tämä anime on tosiaan ihan arkielämän juttuja ei mitään sen ihmeellisempää. Siinä on 5 lapsuuden kaverusta joista yksi tulee vasta myöhemmin porukkaan (eikä sitä meinata muistaa, tai no 1 kaveri se vain olikin). Mutta kuitenkin! vaikka tämä olikin arkielämää niin olihan tämä ihan hyvä. Ei mikään kummoinen, mutta iloisia hahmoja sekä ihan hupaisia kohtia. Esimerkiksi tykkäsin siitä erityisesti kun viimeisimmissä jaksoissa sattui näkymään yhden hahmon veli~~ hoho!

No kuitenkin, voisin laittaa tähän lopuksi tämän animen openingin:
Bye-bye-cycle!
(Nobuta wo Produce)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti