perjantai 20. tammikuuta 2012

Christian Dada


Noniin nyt alkoi viikonloppu~~ Tämä viikko menikin melko nopeasti verrattuna edelliseen. Mutta vieläkään en sitä työssäoppimispaikkaa ole löytänyt >___>.

Tänään tuli vahingossa käytyä tosiaan Ginatricotissa ja mukaan tulikin sitten aletuotteita ja yhet housut :D. Luulin melkein jo että olen mennyt kokonaan legginssi linjalle, mutta sitten tuli taas sellanen, että jokku kivat housutki olis kiva omistaa. No ostin sitten sillä joluna saamallani lahjakortilla sellaiset vihreät housut~ Oikein kivat, meni jopa päälle! Kokeilinkin yhteensä 3 eri kokoa kun en oikein tienny mikä koko olisi oikee... =__=. Mutta pää asia et löyty hyvät. Niistä ei kyl ny oo kuvaa, mutta sellaset yksväriset vihreät pillit ne on.

Tosiaan koska siellä oli mukavasti iloisia ale lappuja niin mukaan tuli myös paita ja 2 sormusta~~ Niistä on kuva, mutta laitan ne vain tuonne poupeehen ^^'. Mutta sellainen kiva toppi ja sitten siipi sormus ja lehti sormus :B

Siellä oli kyllä valtavasti kaikkea muutakin kivaa, esimerkiksi 2 laukku jotka voisin ilomielin ottaa itselleni :3 . Sellainen pinkki salkku olisi kyllä mahti ostos, mutta rahaa nyt ei kyl ole ^^' Ja sitten oli sellainen pieni niittilaukku~~ ja paljon muutakin iloista vaatetta ja korua!

Mutta tämä ei ollut se miksi minä aloin kirjoittelemaan! Vaan se että lättään vähän vaate kuvia Christian Dadalta. Ja syy tähän on lähinnä se että erehdyin katselemaan vähäsen kuvia~~:Photobucket

Ensiksi satuin näkemään näitä tuolla fashion japanin sivuilla, ja sitten fake tokyon sivuilla~ Haluaisin kyllä itselleni sellaiset kultaisilla niiteillä päällystetyt housut *W*. Ne oli aikas kivan näköset, mutta en tänne nyt löytäny mitään hyvää kuvaa..... D:. No mielestäni nämäkin kuvat mitä nyt laitoin on aika siistejä.
Toivottavasti myös te piditte... jooo.. eipä sitten varmaan muuta :D

Paitsi että tämän blogin ulkalle kyllä pitäisi tehä jotain >___>

no kuitenkin
バイバイ!

2 kommenttia:

  1. Jos kaipaat jotain koodineroa niin ahdistele ja raahaa joku päivä mut teille~

    Täytyypi lähteä stalkkaileen uusia ostoksias tuonne poupeehen, kun et kerta tänne jaksanut lättäillä .__.

    Hmmm... noista sarvista sainkin jonkinmoisen idean... hmmmm~ Hauskoja kuvasia mustakin :3

    VastaaPoista