lauantai 24. syyskuuta 2011

Mega Sale

Elikkä tosiaan tänään mentiin käymään Mega Salessa vaikka mä en alunperin aikonu sinne mennä (silloin kun yhet ryhmäläiset kysy tuunko). No kuitenkin sinne pirkkahallille päädyin ja seilasinkin katselemassa siellä siskoni ja äitini kanssa. Olihan siellä aika paljon ihmisiä ja tavaraakin. Osa myytävistä olikin halpoja, mutta ainahan sieltä niitä kalliimpiakin asioita löytyy. Kyllähän siellä katselin sellaisia feikki nominationeja jotka kutsuivat itseään vaan pala koruiksi ja sitten siellä oli iloisia karva säärystimiä (miksei pinkkejä D8) ja sitten siellä oli tietty kenkiä, mutta muuta mulle siellä ei pahemmin ollut. Mutta tietysti sieltä tuli matkamuistoja mukaan:Tuossa näkyykin tuo kyseinen palakorun palanen joka sopi juuri täydellisesti nominationiini~~ hoho söpö pikku hello kitty palanen <3 se vaan on toinen juttu kestääkö se yhtä huonosti kun yks tähti joka mul tässä korussa oli T^T Ja niinkun näkyy myös pikkuiset reebokit on mahtunut mukaan (。・v・。) niin söpöt ja halvemmat kuin ne olisivat todellisuudessa! ne oli meinaan 20e~ ja noin söpöt mums mums <3 no kuitenkin aivan ihanat.

Tämän jälkeen mentiinkin sitten american dineriin! Sinne on kyllä pakko mennä silloin halloweeninä~~ viimeksi tosiaan siellä oli sellainen spechiaali ruokalista 8D no kuitenkin nyt otin vaan noita kolmioleipiä/tousteja miksi ne nyt kuitenkin haluaa itseään kutsua (*´∇`). Mutta en jaksanut vieläkään syödä sitä aivan kokonaan... niin iso! mutta siihen jäi onneksi vain hivenen ranskiksia. Varmasti kiinnostava asia tietää ;)


Ja kuvassahan ei ole mikätahansa cokis vaan cokis + mansikka siirappi = mansikka cokis <3 oli hyvää! 8D Ja paluumatkalla sieltä pyysin että käydään sen yhden talon luona siinä lähellä koska siellä on tosiian pari jännää patsasta joista olen jo melko pitkään halunnu ottaa kuvan! joten nyt ne sain! ei tietty mitään parhaita kun ei mun koskaan ;) mutta kuitenkin siistejä ovat:


Niin siistejä! heheee! etenkin tuo jossa on käsiä on siisti, mutta tuo jolla on päitä on hieno 8DDD määkin haluun osata tehä tollatteen sitten tekisin sen kiipeen mun ikkunan vierestä ja kaikki meidän talon ohi kulkevat pelkää sitä MUHAHAHAAA ( ja tuossa ihan lähellä on päiväkoti 8DDD) oon vaan niin ilkee.

Mutta kuitenkin... Voisin höpistä vähän vanhemmista jutuista :D Ensin vaikka ruuasta kun kerran oon ruuan ystävä~ (ruotsikskaan en osaa sanoo suunnilleen muutakun jag gillar mat tai jotain :D) Mutta siis en muista koska, mutta kuitenkin söin ensimmäisen pannakottani~ en tiiä miks en koskaan oo erehtyny syömään sitä vaikka se on niin kästtämättömän söpö ja oon piirtänykkin sellasia ಠ_ಠ No kuitenkin nyt sellainen on syöty ja tässä se on:

Niin söpö, miksen ottanu vidioo kun se löllyy ja laittanu sitä sitten tänne? =ΦωΦ= No kuitenkin sitten käytiin syömässä (jälleen) vähän leipiä tuossa jonkisen aikaa sitten ja otin sellaisen taju hyvän vuohenjuusto leipäsen. En ny tähän hätään muista sen paikan nimee, mutta siinä american dinerin ja aamulehden vieressä se on.

Ei kyllä näytä kuvassa yhtä hyvältä kun mitä se oli, mutta se oli hyvää~~ Sitten tosiaan varisi tuosta mun kännykästä se mun hieno taideteos, mutta ei hätää! oon tehny uuden ja hienomman! se kiiltää ja on söpö ja tottakai myös PINKKI! tai siis vaaneenpunanen mutta pikku juttu ^^'

Tosiaan oikein vaaneenpunanen, muttei niin hieno kun jokku tekee (*´д`*) No! eihän mun tartte masentuu kun oon kuitenkin ihan rakastunu tohon isoon hopeiseen ruusuun tossa <33 Mutta kuitenkin, koulussa se on saanu aika paljon kommenttia just kuinka se on kummallinen ja kiiltää ja on pinkki ja painaa ja että siinä on ISO ruusu ^^'' No kuitenkin! tästä kaikesta tuli mieleen että oonkohan maininnu että oon Tumblrissa ? jos en niin voisin laittaa tähän molemmat osoitteent!

Eli ensiksi se jossa julkaisen piirrustuksia ja muita taideteoksiani ^^': Tokushuna
Ja sitten se johon vaan lättään kaikkee söpöö ja kivaa: Santtu!

Mutta viimeisenä voisin vielä mainita toisista uusista kengistä ^^' Joiden ostattamisesta on jo hetki, mutta kuitenkin sen kuva on lojunut kamerassa joten nyt se sitten pääsee tähän viimeiseksi:
BYE-BEE~~! EVERYBODY <3 !

1 kommentti: