keskiviikko 14. syyskuuta 2011

Darkstalkers Chronicle: The Chaos Tower


Tosiaan tuossa nyt hyllyyni on eksynyt uusi PSP pelinen~~ Darkstalkers Chronicle: The Chaos Tower!! jey! se olikin tuolla prismassa ale korissa 9,95€! O___o kyllä huomaa muutenkin että PSP pelit ei enää oo niin ns. muodissa kun ei niitä oo paljoo ja hyviä pelejä löytää käytettyinä ja netistä =___= tai no tämä oli poikkeus. mutta sekin oli alekorissa! jeap, tämä levyllinen PSP on syrjäytetty ja se uusi malli johon ladataan jostain netistä kaiketi on nyt niin hieno >___> mitä vikaa on söpöissä pikku levyissä?? <3<3 no kuitenkin!



noi kuvat ei oo mitenkään kovin hyviä.... mutta niistä nyt näkee hitusen sitä tyyliä (mitä nyt ei taida olla noin sumeeeta... ^^') sillä TIEDÄN että jotkut on laiskoja kattoon niitä vidioita mitä lättäilen aina näihin loppuihin. Niinkun varmastikkin nytkin aijon tehdä! :D Mutta kuitenkin siis!
Tosiaan lähinnä kiinnitin peliin huomion koska siinä oli parikin hahmoo jotka tiedän entuudestaan yhden toisen pelin kautta ( Cross Edge ). Niin ja tosiaan tottakai jo koekäytinkin pelin! toimii hyvin ja siinä on aika montakin kivaa hahmooo (voisin jopa cossata jotain niistä 8D) jooo...

Ja tähän loppuun ilmotuksellista asiaa:
Olen tosiaan liittynyt Hidoihin! ylitin itseni! (。・v・。)

Ja nyt se vidio tähän loppuun:



Bye-Bee~~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti