lauantai 17. syyskuuta 2011

(>º - º)> ~ ♥

Juu siis ihan huvikseni näin lauantaina ajattelin kuluttaa aikaa siihen että kirjottelen tänne. Tai no suunnitelmana olisi tyhjätä vähän noita mun välilehtiä tuolta ^^' Niin niiden tyhjääminen alkaa kohta, mutta tosiaan luin tuossa uusimmasta japanpopista että kanon x kanon tulee 7. marraskuuta Tavastialle! pakko päästä (。✪‿✪。) haluisin mennä! mutta se on sitten toinen juttu pääsenkö..... no ei vielä luovuta toiovsta! :DDDDD

Kuitenkin... nyt voisin lättään tähän kivan määrän iloisia kuvia mitä tuonne välilehtiin tosiaan oli kertynyt! sovitaan vaikka että päivitin tänään siivoamisen (siivosin tosiaan huoneeni perinpohjin! ja siinä meni kokonaan eilinen) ja tietty sen johdosta että kanon x kanon tulee suomeen! jey~~ siispä nyt niitä kuvia:















Siinä oli kunnollinen kuva pläjäys <3 sääli etten muista mistä kaikkialta löysin noita kuvia, mutta eiköhän osaan tumblrssä törmää ^^' no kuitenkin tuo toka piirretty kuvanen (muistaakseni maalattu) oli kylläkin kansiostani, mutta koska en oo tainnu laittaa sitä aijemmin blogiin niin nyt sitten! :B on vaan niin söpö~~ Mutta joo eipä tässä sitten muuta!

Bye-Bee~ everybody~!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti