maanantai 11. heinäkuuta 2011

Police Brothers

Niin jälleen yks lomapäivä kulu lähinnä siihen etten tehny mitään =__= No kuitenkin sain jotain aikaseks ja se oli sitten uusi kuva jonka piirtelin! sain siihen tehtyä vihdoin naoyan~~ ja myös nobun =W=. Ja tosiaan ne on veljeksiä, muhahaa~ niin söpöjä, joo muttei kyllä aina mun piirtäminä ^^' Mutta siis sen kuvan vois tietty kans laittaa tähän:


Jeap tuollainen, menihän siihen nyt tietty taas jonkin verran aikaa lähes kokopäivä. Muttakun ottaa huomioon että nukuin toosi pitkään ja tein kaikkee siinä samalla niin ehkei siinä sitten niin kauheen kauaa kestäny :b

Tosiaan tänään sitten myös katoin Brittien huippumalli haussa, jeejeee ja sentakia oonkin sitten tylsä enkä kirjota enempää (joittenkin mielestä' ehkä ihan hyvä juttu?) ja laitan siitä yhen vidjopätkän tän kertasesta jaksosta. En viittiny laittaa sitä vikaa kohtaa kun siinä paljastuu kuka tippuu vaikka siin oliskin näkyny ne kuvat hyvin joten laitan sitten tän jossa niitä kuvaillaan, kun kyllähän siinäkin näkee mitä niillä on päällä jne. (ensimmäinen se keltainen asukokonaisuus on kyllä siisti >:3)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti