tiistai 26. heinäkuuta 2011

Persona 4


Persona 4

Eräänlainen huhu kulkee koulussa: "Kun katsoo television ruutua sateisena yönä kellon ollessa tasan 00:00, silloin saattaa nähdä tulevan sydänystävänsä" (en keksiny parempaa ilmausta). Mutta onko siinä kaikki? sarjamurhat saattavat liittyä jotenkin huhuun ja päähenkilö ja päähenkilön tiimi menevät rohkeasti TV maailmaan ennekuin seuraava koulukaveri kuolee.

Tosiaan nyt se on pelattu läpi! Niin hyvä peli ja suosittelen sitä todellakin~~ Mulla meni pelaamiseen tosiaan jotain 87 tuntia ja pääsin levelille 79 (eli ei tarttennu upitella mitään 99 levelille voittaakseen pääpahiksen :b) Ja mikä jännintä alotin pelin pelaamisen tasan 2 kuukautta sitten (26.5) ja lopetin sen nyt (26.7) 8DDDD

Mutta siis koska mulla noita kuvia nyt on niin lättäilen tähän nyt sitten jonkisenverran haha! (ja tosiaan painamalla niitä näkee sitten isompana)
Siinä oli nyt ainakin pari kuvaa ja sitten lopuksi on pakko vielä sanoa että kun mietin jos laittaisin tähän loppuun trailerin tai jokun kun aijemmin oon lätänny jo kaikenlaisia vidjoja persona 4:stä (joo tosi kaikenlaisia ehkä 2 mutta kuitenkin). Niin sitten törmäsin yhteen vidjoon jossa on Persona 4 animen traileri!! Siitä tulee anime ja vieläpä tänä vuonna! en malta oottaaa 8DDDD mutta siis se kyseinen vidjo nyt tähän:

2 kommenttia:

  1. MMmm~~~Personaaa 8D
    Yay animesovitukselle! Koska se julkastaan? >u>

    VastaaPoista
  2. tänävuonna joskus.. ei mitään tietoo mutta sille on tehty omat nettisivut! (tosin japaniks joten entiiä onko siitä ny kauheesti iloo) www.p4a.jp

    VastaaPoista