sunnuntai 24. huhtikuuta 2011

Joo tosi kekseliäs otsikko, mutta nyt halusin vaan päivittää kun oon vaan joistain animeista kirjotellu =___=
siispä, nyt kun on ollu jo perjantista asti lomaa ja maanantaikin vielä on vapaapäivä niin voisin jotain kirjottaakkin. (ehkä huomennakin jos jakselen)

Mutta siis perjantaina pallosin janinkanssa kun lon oli jossain sukulaisilla syömässä. Leivottiin mutakakkua ja syötiin sitä aivan törkeesti (oleellinen tieto tottakai).

Sitten lauantaina mentiin kaupungille ja hommattiin ne kynnet jota sitten laitettiin pieni ikuisuus:


Siinä ny näkyy jotenkin kuinka me sotkettiin se pöytä (ja kyl me siivottiinkin) joo ja koska me ei tajuttu avata sitä liimaa kunnolla niin mä sain varmaan kivan myrkytyksen kun sitä vähän tuli mun sormille kun leikkelin sitä purkkia hahaha.

Joo mutta siis kynnet oli ostettu seppälästä, koska stokalla oli ollu kallista ja h&m:n kynsistä oltiin kuultu että ne lentää heti ekassa mutkassa joten ostettiin seppälästä kunnon halppiskynnet. Jotka sitte lakatiin ja liimailtiin tarroja.

olihan ne hienon näköset mutta ennen kun mentiin kattoon leffaa niin multa tais lentää 3 kynttä tai kaks. eli tosi hyvää tekoo kyl.
Mentiin tosiaan kattoon elokuvaa. aluks piti mennä kattoon se punahilkka, mutta ku se oli saanu huonot arvostelut ja kukaan ei oo oikein tykänny siitä niin mentiin kattoon Rio 3D:eenä. Tosin haluun kyl nähä sen punahilkan joskus.

kotona sitten niitä kynsiä irtoili lisää ja illalla revin loputkin irti kun ei siitä mitään tullu. Jotenkin oli heti paljon mukavampaa kun ne sai irti sormista ku ei tarttennu enää pelätä että ne lentelee jossain.
Tosin kyl mä ne säästän ku jos lättään ne sitte jonnekkin joskus ^^''
(eikä kynnet ees kuollu paljoo!)

sitten kovalla vaivalla tähän loppuun saatu perfumen kappale (jep, youtube vihaa mua. ei menny kun yks ikuisuus saada se toimimaan ja laitettua tää tähän)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti