perjantai 1. huhtikuuta 2011

Wandering Son


Eli siis tälläkertaa kyseessä on 放浪息子, Hōrō Musuko (Wandering Son) anime, joka on ilmestynyt tänävuonna. Siinä on 11 episodea ja ne on sellasia perus mittasia (suunnilleen se puoltuntia).

Päähenkilö on Shuuichi Nitori, joka on poika ja hän haluaisi olla tyttö. Nitorilla on kaksi lapsuuden ystävää (ei ne mitään aikuisia tässä oo mutta en keksiny parempaa nimikettä), jotka ovat Yoshino ja Saori. He tietävät nitorin pukeutuvan tytöksi (eli mekkoon ja peruukkiin) sillä ovat tunteneet toisensa melko pitkään ja siitä tuli ikäänkluin kolmikon jonkin sortin harrastus (jos oikein ymmärsin).

Tämä Nitorin kaveri Yoshino on tyttö (samoin kun Saori), mutta tämä sensiaan haluaisi olla poika. Ja on siksi leikannut hiuksensa ja käyttää poikien vaatteita.
Saori sensiaan ei erityisemmin halua olla poika, vaan keskittyy lähinnä valitsemaan ja kokeiluttamaan nitorilla erilaisia mekkoja.


Wandering son animessa on melko monta eri hahmoa (muutei sentään onneks niin monta kun narutossa :b) kaikkia en kuitenkaan nyt erikseen mainitse, mutta osan ja mielestäni tärkeimmät tuon kolmikon lisäksi.

Makoto on Nitorin kaveri ja samalla luokalla. Myös makoto pukeutuu ainakin välillä (muttei niin aktiivisesti) mekkoon, vaikka tietää ettei olekkaan siinä niin söpö jne. kuin nitori.
Maho on nitorin isosisko, joka avustaa mallien kuvauksissa, koska ainakaan muistaakseni se ei ollu malli. Tämän kautta nitori tutustuu mahon kaveriin (joka sensiaan on malli) Annaan ja näin spoilina (tuskin nyt mitenkään ihmeellinen spoili) annasta tulee nitorin tyttöystävä, josta sitten ainakaan Saori ei ilahdu pätkääkään ja yoshinollekkin se oli pieni ihmetyksen aihe.

Siinä uskoisin olevan ne tärkeimmät hahmot, vaikka tietty oli näitä muita nitorin luokkalaisia.

Itseasiassa tykkäsin tästä animesta, vaikkakin tää ei ollu mikään kauheen nopee temponen jossa tapahtuu kaikkee jännää. Tässä vaan oli tätä kun kukaan ei kattonu niinkään pahasti sitä kun yoshino pukeutui pojaksi. Pikemminkin jotkut vaan ajatteli että se on siisti.
Kuntaas nitori pukeutu tytöksi osa ajatteli että se on söpö mekossa ja että se on ihan ok että se pukeutuu mekkoon. Ja sitten jotkut taas piti sitä inhottavana, ällöttävä jne.

Tässä animessa ei ollu todellakaan tummia tai kirkkaita värejä, pikemminkin sellasia vaaleita ja utuisia. Mutta se ei hatannu, teki vaan siitä mukavasti persoonallisemman.


Niin siis tosiaan nitorin sisko maho ei todellakaan pitänyt siitä, että nitori pukeutui tytöksi. Ja jos oikein muistan niin niille oli tulossa kylään mahon pokaystävä ja nitori sekä makoto oli pukeutunu mekkoon. Joten tietenkin sitten mahon oli pakko yrittää koraja asia niin että vetäsee nitorilta mekon ja peruukin pois, mutta lopulta niinkun kuvasta näkyy mahon poikaystävä riku näkee sitten loppujen lopuksi tämän.

sitten tän animen loppupuolella, nitorinkin hiukset alkaa kasvaan ja samoin se kasvaa pituutta. Mun mielestä noi vähän pidemmät hiukset sopii sille paremmin~ (ja siks siis kuva tuossa alempana).
Myös sitten nitorin ääni alkaa muuttua, mutta tässä jätetiin vähän avoimeks se mitä nitori toivoi kun se eka ajatteli että se toivoo olevansa tyttö tai että sen ääni ei muuttuis, mutta sitten se ajatteleekin lopulta että "ei, se ei oo oikein. Minä haluan....minä haluan..." ja sitten se hyppää vähän ajassa eteempäin. Joten mää ajattelin että se sitten loppujen lopuks haluaa vaan olla oma ittensä tai jotain ^^'
sopis ainakin hyvin tähän loppuun tai jotain.


Joo ja sitten löysin tämmösen kuvan, joka on yhestä kohtaa tätä animee ja se mun mielestä kertoo aika paljon tästä (ja tosiaan ne tekee tässä näytelmän romeosta ja juliasta, mutta pojat esiintyy tyttöinä ja sitten tytön poikina.... muttaa en paljasta miten roolit menee sillä ne ei mee ihan niinkun toivottiin)


Noin näyttää siltä että jaksoin tälläkertaa kirjottaa vähän enemmänkin ja silleen, ja nyt en kirjota tai lättää kuvia sen enmpää vaan laitan tähän loppuun trailerin enkkuteksteillä ja se on oikeestaan aika hyvö traileri:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti