tiistai 19. huhtikuuta 2011

神のみぞ知るセカイ


The World God Only Knows (神のみぞ知るセカイ, Kami nomi zo Shiru Sekai)
Episodeja: 12
Julkaisu: 2010
Genret: Comedy, Harem, Romance, Shounen

Season 2 on tuloillaan (jo 2 episodea ainakin ilmestynyt)

Anime alkaa siis, kun Keima saa sähköpostia (e-mail mikä lie). Sitten se tietty vastaa siihen saamaansa viestiin, ja demoni helvetistä lempinimeltään Elsie saapuu sitten paikalle. Elsie pyytää apua saamaan karanneet sielut kiinni. Sielut (tai mitä lie) oleilee tyttöjen sydämmessä, ja näin lyhyesti sanottuna ne sielut saa ulos sitten niin että saa sen tytön rakastumaan. Mutta tää keima ei olekkaan kiinnostunut niinkään todellisuudesta vaan lähinnä peleistä (2D tytöistä). No lopulta keima kuitenkin lupaa auttaa elsietä saamaan nää karanneet sielut kiinni, mutta siinä on eräs mutta (jonka takia keima suostui auttamaan oikeastaan hinnalla millä hyvänsä) jos elsie ja keima ei onnistu saamaan karanneita sieluja kiinni niin molemmat menettää päänsä....

Näin selitetty suunnilleen ^^' (toivottavasti en toistele tai puhu kummallisia kun kirjotin taas niin hereillä ollen tän! haha)


Oon tänään vähän laiskalla tuulella joten en hahmoista varmaan erikseen jaksa kirjoittaa muutakun mainitsen että:
Tuossa ekassa kuvassa taustallsa on päähenkilö keima ja sitten siinä edempänä toinen päähenkilöistä elsie.
Toisessa kuvassa sitten on nämä kaikki kohteet. Tai siis henkilöt jotka nyt tässä ekassa seasonissa on niitä joilla on sydämmessä karannut sielu.

mutta joo oikeestaan ihan hubaisa anime, joteen opening tähän (taas kerran väärimpäin kun oikeinpäin olevat poistetaan aina youtubesta T^T):

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti