tiistai 22. maaliskuuta 2011

Mitsudomoe Zouryouchuu!


Jonkin aikaa sitten olen saanut päätökseen Mitsudomoe Zouryouchuu!:een. Oli itseasiassa hyvä niinkuin oli edellinenkin tuottis, vaikka toisin epäilin (sillä melko usein se toka season ei oo niin hyvä kun eka...)

Mutta hahmot oli samat ja tarina (jos siinä nyt varsinaisesti mitään juonta jne. on...) jatkui samasta kun edellinen jäi, vaikka uskoisin että sarjasta saa kiinni vaikkei olisikaan katsonut ekaa seasonia. Tosin hahmoja ei esitellä tässä ja eka jakso ei ole mikään paras niin siinä mielessä suosittelisin katsomaan ekan seasonin. Siinä tutustuu hahmoihin, tän animen tyylin ja muuhun sellaseen.

Niinkuin sanoin hahmot pysyi samana ja se oli hyvä. Sitten siihen liittyen jotenkin tuli pakkomielle lätätä tämä luokka kuva kun sellaisen löysin niin tähän ennen noita vidjoja:


Sitten niinkuin aina laitan openingin tai trailerin. Nyt on siis opening ja oikein hilpeä niinkuin osaa varmaan kuvitellakkin:Ja sitten haluun laittaa tähän loppuun ton openingin jälkeen sepeciaaliksi vidjon yhdestä melko hyvästä ja mieleenpainuvasta kohtauksesta (toivottavasti ei meni vähän yli...heheh.... ^^'):

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti