tiistai 29. maaliskuuta 2011

Dragon Crisis!


Jep tuo viimeinen jakso (episode 12) ilmesty eilen ja tänään sen katsoin.
tämä anime alkoi ilmestyä tänävuonna ja pääsi tosiaan eilen päätökseen (vihdoinkin). En itse erityisemmin pitänyt tästä animesta, mutta olihan se ihan sellainen katseltava joo....

Tää oli kyllä mukavan lyhyt, mutta ei juurikaan sellaista varsinaista tarinaa omistanut. Alussa oli just tämän pääpahiksen Onyx:in ensitapaaminen ja sitä sitten oli pari jaksoa, mutta sitten alkaa nämä ns. turhat jaksot jossa lähinnä tulee vaan uusia hahmoja ja sitten lopussa jälleen päästään Onyx:in kimppuun.... Tässä oli kyllä niitä ei niin tärkeitä hahmoja, jotka lähinnä oli vaan randomeina aina siellä mukana kuten esim. Ai, Bianca ja Maruga. Ne tuli just niissä ns. välijaksoissa.
Mutta tietty niilläkin oli oma pieni merkityksensä joka sitten loppujen lopuksi ei tehnyt niistä niin turhia (vaikka juttu olis pelannu melko hyvin ilman niitäkin)


ja tän animen varsinaiset päähenkilöt Ryuuji ja Rose
Jep eli ihan ihan tää päähenkilö (ainakin minä ajattelen näin) on tuo Ryuuji ja tää koko anime alkaakin sillä kun se on koulussa ja sitten se Eriko tulee sinne jne.

Rosen ja Ryuujin ensitapaaminen on tapahtunu kylläkin jo aikoja sitten, mutta tämä mikä saa ne yhteen tapahtuu jo ekassa jaksossa, kun eriko ja ryuuji menee satamaan jossa sitten tapahtuu pieni takaa-ajo jne.

Ryuuji on tosiaan oikeestaan ihan tavallinen ihminen toisin kun rose on lohikäärme (punainen lohikäärme) ja sitten se aiheutti mulle ainakin sellasen "no just just" ajatuksen, mutta siinähän se koko animen idea on tavallaan ja siksi sitten haluan laittaa tän yhen kuvan jonka löysin lähinnä sattumalla:


Joo tässä kohtaa rose keräs huomiota sillä että osaa lentää jo ainakin vähäsen ^^
ja melkein heti huomasin kun rose alko puhuun että sillä on sama ääninäytteliä kun toradoran taigalla! wohoo harvemmin huomaan sellasta että jollain on sama ääninäytteliä ja sitten se on vielä niin pienen kuulonen ja ääninäytteliä on joku 31... haha joo mutta se on kiva sellanen persoonallinen, joka sopii just tollasille lyhyille hahmoille :D


Niin ja sitten on tämä Eriko joka oolii jotain läheistä sukua Ryuujille, mutta kaiketi ei tainnu olla ihan sisko... olikohan serkku? tai jotain, no väliäkö sillä! se kuitenkin saapuu ekassa jaksossa ulkomailta ja saapuu suoraan ryuujin kouluun ja nappaa sen kesken tunnin mukaansa...

Eriko on itseasiassa aika tärkeä hahmo tässä tai no ainakin se esiintyy oikeastaan jokaikisessä jaksossa, kun se asuu samassa talossa kun ryuuji ja rose.


Sitten on tämä animen pääpahis Onyx, musta lohikäärmekkö se on... no kuitenkin en nyt välttämättä viitsisi mainita sitä miksi se on pääpahis eli siihen syytä koska se voi spoilata tai siis se spoilaa. Ja sitten en voi kertoa sitäkään miski välissä tulee pitkä tauko ennenkun sitä seuraavankerran näkyy koska se nyt ainakin spoilaa!

Joten tästä hemmosta ei pahemmin tule sitten tekstiä tähän.... säääli


Sitten on tämä Misaki, animen nyhverö likka... eikun siis!
Se on Ryuujin luokkalainen joka on arvattavasti ihastunu siihen eikä sitten pahemmin tappele jne. rosen kanssa vaikka se on sen vihollinen tässä tilanteessa. Juurikin siksi koska misaki on niin kiltti.

Tätä hahmoo näkyy melko paljon, mutta ei kuitenkaan ole kovin merkittävässä roolissa. mutta tarinassahan se on jos kerran pitää ryuujista ja tulee olemaan myöhemmin rosen kaveri ja saa tietää sen että rose on lohikäärme ja plaaplaaplaa.

Sitten tähä loppuun tämmönen traileri saa luvan kelvata ja valaista:

1 kommentti:

  1. Kyllä, kyllä. Joka anime tarvitse oman nyhverön ( ja sen spön eläimen, miksi oi miksi...)

    VastaaPoista