keskiviikko 16. maaliskuuta 2011

Liikkapäivä

Jep, eli tänään oli liikkapäivä ja heti aamulla kun piti lähtee niin auton lasit oli jäässä ja myöhästyttiin vähän (5 minsaa) aikataulusta, mutta ei se haitannu sitten loppujen lopuks. Oltiin koululla oikein hyvään aikaan.

Bussimatka sappeeseen meni aikas nopeesti siinä, ja paikanopäällä mietin hetken että pärjäänkö pelkästään mun hupparilla. Mutta jätin sitten takin sinne bussiin ja lähin pelkällä hupparilla joka itseasiassa oli hyvä ratkasu. Sillää päivällä oli kai +1 tai jotain ja mulla oli sillä hupparilla just sopiva. Eli sillä paksulla tuultapitävällä toppatakilla olisin takuulla paistunu.

Sappeessa oli oikeestaan ihan kivaa ja mentiin kaaikki mäet (tai no ei niitä mini rinteitä, mutta kuitenkin). Onnistuin just sanoon yhessä vaiheessa että kohta tasan kaadun ja taitan niskani tai jotain. Ja sitten heti sillä laskulla lennän komeen voltin mun armaan laudan kanssa ja telon lonkkani. ja kädenkin ja niskan, mutta lähinnä nyt se lonkka meni....
Ei se kuitenkaan menoo haitannu ja kävästiin pienen taivuttelun jälkeen mustassa rinteessäkin (jos se oli musta mäki... no se jossa on kauheesti niitä hyppyreitä ja on ihan siellä reunassa). mutta siellä oli viimevuonnakin ja pärjäsin vallan mainiosti, nyt vähän sählättiin ku ei ny oikein tiedetty mennäänkö metästä vai sitten sitä ihan oikeeta mäkee. No siinä ei kuitenkaan pahasti sattunu.

Paluumatkalla sitten nukahdin siinä musaa kuunnellessa kun ei paljoo ollu juttua ja olihanse vähän väsyttävää ja koululla ei tarttenu seisoskella ku kyyti oli jo saapunut.

Ja heti kotiin päästyä mentiin syömään baageleita (baakeleita...miten se kirjotetaan?) muttaa niitä arnoltsin leipä sydeemejä kuitenkin~~ <3 oli hyväää =W= Ja kotona nyt oon vähän lukenu huomiseen enkunkokeeseen ja pulsunnu kipeen lonkan ja niskan kanssa. jepaaa.... lopuks ny tällänen (ei jaksa pelkkää tekstiä >:D)

LAB:Ding Dong

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti