perjantai 31. joulukuuta 2010

Panty and Stocking with Garterbelt

(kuvassa panty vasemmalla ja stocking oikeella)

Panty ja Stocking ovat enkeleitä, jotka potkittiin taivaasta johtuen niiden huonosta käytöksestä. Panty ja Stocking liiskaa sellaisia monstereita joita kutsutaan "Ghosts":teiksi. Niitä kaksikko sitten listii hieman erikoisilla aseilla. Jotka pantyllä on alkkarit (muuttuu pyssyksi) ja stockingilla on sukat (joissain kohissa kylläkin säärystimet ja ne muuttuu sitten miekoiksi). Ja kun panty ja stockin listii näitä ghosteja ne saa siitä Heaven Coin:seja. Ja sitten kun niillä on näitä Heaven Coinseja olis tarpeeks ne pääsis takaisin taivaaseen.
Siinä oli lyhyesti tämä.

Kuulin tästä varsinaisesti vasta yhdeltä kaveriltani, joka mainitsi sarjan olevan hyvä. Joten sitten päätin kattoo tämän.(tosiaan tässä muuten oli 13 episodee)

Itse en pahemmin pitäny tästä animesta, muttaaa ehkä joku muu voi tykätä (esim. just se mun kaveri...) Ainiiin animen vikan episoden loppumetreillä tapahtuu niin, että koko homma menee ylösalasin, niinkun kylläkin jo tiesin (satuin kuulemaan asiasta) ja joo oon aika varma että tätä animee on tulossa enemmänkin kun tää 13 episodee.

Mutta tähän loppuun tällänen tässä animessa esiintynyt musa vidjo (lopussa tulee vielä loppu musakin, kun en löytäny sellasta vidjoo jossa olis pelkkä tää musavidjo), mutta tässä siis tämä:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti