perjantai 3. joulukuuta 2010

Nails

Oli hieman tylsäää (vaikka piti lukee ruottin sanoja...) ja en edes jaksanu tehä tätä päivitystä eilen (kooska olin kiltti ja luin niihin sanakokeisiin). Joo siis lakkasin kynnet (tosi komeesti) tietty kuten aina ja sitten päätin tehä niihin kivoja pisteitä~


Tosi hienot ja kaikkeee.... joo oikeesti on aika vaikee tehä itteleen järkevän näkösiä ja siistejä kynsilakkoja (ellei oo joku himoilija...)
Joo meni kyl ihan mukavasti aikaa, kun eka vetäsin lilalla lakalla joka toisen sormen ja si jokatoisen pinkillä ja annoin kuivua. (tos kuvassa se pinkki näyttää punaselta T^T) sitten ku se oli kuiva otin HAMAMSTIKUN (kyllä hätä keinot keksii, vaikka ei mulla mikää paniikki ollu millä teen ne jne jne) mut sitte vaa aloin tökkiin sillä hammastikulla kynsii ja annoin sitten taas kuivua ja möhlin ties kuinka montakertaa niillä kynsillä jonnekkin..... haha (tossa kuvassakin huomaa just ja just että toissa valottuneessa kohassa on vähän söhlätty....) joo ja koska otin nää kuvat samana iltana melki heti ku oli kuivunu (ja olin tehny siskollekki kynsii samllaitteet erivärillä) niin tossa sormessaki on vähän (melko paljon) kynsilakkaa.... ^^


Joo ja tosiaan tein siskollekki kynsiin samalla tavalla. Pienen väittelyn/kiistan (mikä se sittten ikinä olikaan) jälkeen. en saanu tehä samoilla väreillä, mutta senhän osasi melki jopa arvata. Mutta sain kuitenki tehä valko lilat! ohooho! Onnistu vähän paremmin kun omat, mutta kuvassa noi pisteet näyttää kauheen haaleilta D:
ei voi mitään mutta tässäkin meni aikas kauan aikaa, mutta ei niin kauan kun omissani koska en saanu tehä toista kättä ja söhlin omissani niin laadukkaasti ja käsi tärisi niin etten kyenny aina teke epistettä (vaan tökin sen sormeen jne jne. mulla on hyvä koordinaatio kyky ja silleeen!! : DDD)

Ja mitä olisikaan postaus MUN blogissa ilman youtube vidjoa?
en tiiä... mutta mulle on tullu pakkomielle laittaa se aina tälläsiin jossa vaan sepittelen jotain, toisin kun jos jutusta tulee pitkä (esim pelkistä kuvista) nii en mä sitten laitaa.... mutta koska tää on mukavan lyhyt ja mä HALUAN aivan pakolla laittaa tän yhen kappaleen jonka kuuntelin varmaa viissataa kertaa ja sitte yhessä mangassa yks häiskä vaan hyräili tätä. se oli paras hahmo eikä se tytsy tykääny siitä josta se piti! julmaa se likka vaan tykkäs siitä varatusta tyypistää.....>___<  eikä tää ees liity tähän!

Gaah... no jos kuitenkin laitan sen kappaleen nyt tähän ihan kiltisti ja lopetan tähän:
Perfume - Chocolate Disco(チョコレイト・ディスコ)KIITOS LUKEMASTAA!
(vaikka kuitenkin fuskasitte puolet teksteistä.... eikun siis! pian kirjottelen lissääää : DDDD)

1 kommentti: