maanantai 15. marraskuuta 2010

Shí miàn mái fú


Vähään aikaan en oo mitään oikein kerenny/jaksanu kirjottaa tänne, mutat kerrankun sain nyt vihdoinkin katsottua tän yhen leffan (Shí miàn mái fú, eli Lentävien tikarien talo).

On vuosi 859, ja Kiinan Tang-dynastia on rappiotilassa. Levottomuudet leviävät koko maahan, ja korruptoitunut hallitus taistelee kapinallisia sotajoukkoja vastaan. Suurin näistä joukoista on 'Lentävien tikarien talo', joka kasvaa vahvemmaksi kuin koskaan ennen mystisen uuden johtajan avulla. Kaksi paikallista sotapäällikköä määrätään vangitsemaan uusi johtaja, ja he tekevät juonikkaan suunnitelman. Toinen heistä, Jin, tekeytyy yksinäiseklsi soturiksi nimeltä Wind, joka pelastaa kauniin, sokean kapinallisen, Mein vankeudesta voittaakseen tämän luottamuksen ja voidakseen sitten saattaa tämän Lentävien tikareiden talon salaiseen päämajaan. Suunnitelma toimii, mutta pitkän matkan aikana Jin ja Mei rakastuvat. Vaarat vaanivat ympäröivässä metsässä, ja tuuli on hiljaa, aivan kuin aavistaen ilmassa leijuvan jännityksen. Mikä kohtalo odottaa onnettomia rakastavaisia? Ja jos kyse on todella rakkaudesta, miksi heidän aivonsa kehräävät juonia, ja miksi heidän sydämmensä salaisuuksia?

Elokuva kesti sellatteet 115 minsaa ja kyseessä tosiaan on kiinalainen leffa. Elokuvien 'Hero' ja 'Hiipivä tiikeri, piilotettu lohikäärme' tuottajilta.

Varaudu SPOILERIIN (eli jos haluut kattoo tän leffan ekkä halua tietää mitä tässä tulee tapahtumaan niin älä lue tätä suraavaa katkelmaa, sillä saatampi möläytellä ihan oleellisia asioita) Ja nyt sinua on sitten varoitettu....:

Elokuva oli hyvä, musta parempi kuin tämä 'Hero'. Taistelukohtaukset oli siistejä (nyt ei lennelty luonnottomuuksia!), tarina oli hyvä mitäny se Mei kuolee monesti ja herää aina uudestaa.... >____>
Jopa vaateet oli tälläkertaa ihan kivan näkösiä ja hahmot ihan ok.... mitänyt aina kaikissa tällätteissä. "Ching cing! älä mene!" "en rakasta sinua enään, hyvästi!" ja lopuks kaikki kuolee.... (tää on ihan totta ja jos on kattonu nigahigan yhen youtube vidjon niin ymmärtää tämän ching chinginkin tässä)
vaikka edelleen paljon kangasta (joka ei siis haittaa) niinkuin kiinalaisissa leffoissa yleensä on paljon kangasta vaatteissa ^^''
Kerrankin se loppu oli hyvä itseasiassa (vaikka porukka kuoli jälleen... lieneekö joku kiinalainen juttu että lopuks kaikki kuolee jne jne?)
AINIIN!
olin melki unohataa sanoa sen että tässä oli elokuva moka, sillä yhellä hipillä joka myös rakastaa Meitä niin sillä on siinä yhessä taistelukohtauksessa aina välillä puukko selässä ja sitten se katoo ja tulee takaisin.... LOL!

Jooo ja sitten TRAILERII!!
joo tykkään elokuva trailereista jos löytyy hieno! ja tää on hieno~nauthikaa! =W=

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti