perjantai 26. marraskuuta 2010

High school of the dead


Joo kauan sitten kattomani ainme on siis High school of the dead
en tosiaan tajunnu että se oli jo loppunu, mutta kun jostain katsoin (en muista enää mistä sen honasin kattoo) niin siinä kuitenkin luki että se on vika jakso (se jonka olin siis viimeisenä kattonu).

No alussa siis koulun porteille on tullut zombi jonka jotkut opettajat yrittäää häätä ja lopulta muuttuvat itsekkin zombeiksi. (tosiaan siis kun zombi puree niin ihmisistä tulee zombeja jne. jne.) kun siitä kuulutetaan, koululaiset ovat kauhun vallassa ja lähtevät juoksemaan pakoon tuuppien ja tönien porukkaa portaissa jne.
Kuitenkin kun Takashi Komuro (joka on siis päähenkilö) sai heti aluksi nähdä tämän alun omin silmin se kerkes varottaa joitain ennalta (ei ne tietysti aluks meinaa uskoa)

tää sarja oli kylla HUONO
odotin piiikkusen enemmän tai ainakins en verran ettei koko sonta olis täynnä fanservicea >____>
hahmot oli kans selalsia joista en pitäny paitsi Busujima Saeko joka sitten myöskin ennenpitkää muuttu sellaseks josta en pitäny..... se kuitenkin vaikutti kivalta (saeko siis) kun se käytti miekkaa ja sillä oli pitkä hame (odotin ettei se siis vilauttele) mutta kuitenkin sitten joskus ne kuvakulmat...voi tuska....

sitten idea oli hyvä (tai no hyvä ja hyvä...) siis se että zombei tulee ja niitä tapetaan, mutta siinä lopussa oli sillee että ne vaan hengas ja se loppu kokonaan sillee ettei selvinny miten loppujenlopuks tulis käymään >___>

jaksoja siis oli 12
en suosittele... ellei pidä fanservice sarjoista.....................

mutta traileri loppuun:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti