maanantai 25. maaliskuuta 2013

Cuticle Detective Inaba & Yama No Susume

This was weird but funny :'D

Vaihteeksi sain katsottua yhden animen loppuun ja se oli tosiaan tällä kertaa Cuticle detective Inaba. Se oli kyllä lyhyt (12 episodea), mutta siitä mahdollisesti tulee lisää ainakin mitä lopusta voi päätellä. Vaikka voihan sen siihen lopettaakkin, pitää varmaan tarkistaa asia joskus, mutta nyt olen vähän laiska tekemään sitä :'').

 photo CuticleDetectiveInaba2_zps3831df8a.gif

Tässä animessa jotenkin nuo chibit onnistui olemaan söpöjä~ Ei kaikissa animeissa kyllä niin onnistu tapahtumaan (ehkä ne on nuo ilmeet? :3). Mutta kuitenkin tämä tosiaan oli vähän erikoinen anime, mutta silti omalla tavallaan aika hauskakin (ainakin myöhään illalla :''D). Jos tulee toinen kausi ja se ei ole pitkä niin saatampa katsoa senkin :>

 photo CuticleDetectiveInaba1_zps94bde738.png
I'm quite sure there going to be season 2

Eikä tässä vielä kaikki sain katsottua toisenkin animen, jonka voi hyvinkin otsikosta jo arvata.

This is episode 1 and yes it's only 3 min

Ja jälleen animeita jota en tajunnut loppuneeksi. Satuin vain kuuntelemaan loppumusaa taustalla ja sitten siellä lukee lopussa おわり... Jep loppuhan sen silloin täytyy olla, jos lopussa kerran lukee niin :'D Ei se jakso kyllä vaikuttanut yhtään viimeiselta ja näitä episodejakin oli vain 12... No sitä voi tulla mahdollisesti lisää, mutta en ole siitä ollenkaan varma ^^'.

En kyllä kauheasti tykkää näin lyhyistä jaksoista, niitä tosiaan on nyt tullut kokeiltua/katsottua aijemminkin, mutta kunnon noin 30min sen kuuluu kestää 8D.

Eipä tässä sitten varmaan muuta taas oikeastaan ollut mitään tärkeää

2 kommenttia:

  1. Cuticle on itsekkin tullut tässä lähiaikoina tarkasteltua ja todettu vielä päälle ettei siinä sarjassa tainnut olla mitään kunnon päätä eikä häntää. Mutta ihana sellainen piriste jos kaipaa jotain kevennystä päivään. Sai ainakin naureskella ihan rauhassa. :'--D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, siinä toden totta ei ollut oikein päätä eikä häntää (paitsi jos ajatellaan asiaa kitjaimellisesti :''D).

      Poista