lauantai 16. maaliskuuta 2013

Blood: The Last....

This is pretty good movie and looks awesome :>

Satuin katsomaan tuossa yhtenä iltana tämän Blood-C: The Last Dark elokuvan, jonka varmasti moni osaa yhdistään animeen Blood-C tai jos ei siihen niin pariin elokuvaan. Nyt voin heti aluksi myöntää etten katsonut sitä kyseistä animea loppuun asti (vaikka Clampin luomuksia olikin). Kuitenkin tiesin mitä siinä on tapahtunut (ja vaikkei tietäisikään niin kyllä tässä leffassa ainakin se oleellisin käänne käy ilmi ja hahmotkin esitellään).

Niinkuin mainitsinkin että mieleen voi tulla pari muutakin leffaa (ja niitähän on tietääkseni kaksi) niin näistä kolmesta tämä on kyllä paras. Vaikka asetelma, päähenkilö, aloitus sun muu on kaikissa kolmessa sama, mutta tässä oli tietty oma lisänsä (animeen liittyen) eikä tätä onneksi oltu tehty niin samanlaiseksi kuin kaksi muuta leffaa (jotka olivat lähes tulkoon samanlaisia).

I watched this movie long time ago. 
But I think that this is not good as Blood-C movie ^^'

Tämän Blood: The last vampire elokuvan minä olenkin tosiaan katsonut näistä kolmesta ensimmäisenä, jonka jälkeen sitten katsoin sen live action version. Vaikka tästä olenkin varmaan aijemmin kirjoittanut niin pitihän tämä (ja se toinenkin) laittaa tähän. Mutta en kuitenkaan kirjoita tästä sitten enempää,

Ainiin ja tämä ei ollut täysi fiasko, mutta en sanoisi sitä kauhean hyväksikään leffaksi ^^'

I watched this long time ago too so I'm not gonna write much about this either.

Tämä Blood: The last vampire (live action) versio oli muistaakseni parempi kuin tuo edellinen, mutta ei tämäkään kuitenkaan ollut mikään erityisen hyvä. Tästäkin saatoin kirjoittaa silloin joskus jotakin, kun oli paremmassa muistissa ja niin edelleen, joten jätän tästä kirjoittamisenkin tähän.

Kaiken kaikkiaan ns. samaa leffaa on jaksettu tehdä kolme eri versiota (vaikka yksi onkin animeen liittyen). Ja siitä huolimatta olen katsonut kaikki kolme :''D

Mutta eipä mulla ollut mitään tämän tärkeämpaa (tai olisihan mulla taas aihetta kirjoittaa muustakin, mutta ensikertaan varmaan jätän taas ^^').

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti