lauantai 24. marraskuuta 2012

Wigs

Photobucket
light pink wig

Tuli tuossa ostettua jonkin aikaa sitten pari peruukia ja toinen sattui olemaan vaaleanpunanen, vaikka tuossa kuvassa se ei ole ihan oikean värinen (keltainen valo ja muuta kivaa). Siinä piti olla rikottu etutukka, mutta sitä ei oltukaan leikattu valmiiksi, joten se sitten näköjään toimii sivuottiksena nyt ^^'

Photobucket
shine shine 

Tämä toinen peruuki oli sitten blondi ja se kiiltää erittäin peruukin omaisesti... mutta tässä oli suora ottis niinkuin pitikin ja paksukin vielä. Mutta tosiaan, kun haettiin postista paketti se oli todella pieni ja pohdittiin jo sitä, että ne oli lähettänyt yhden tai sitten kaikki tulee erikseen. Mutta nämä peruukit olikin erittäin pieneksi ilmatiiviisti pakattuina kaikki samassa (tosiaan Haja tilasi siinä samalla itselleen lyhyen tumman sinisen peruukin~).

Ja tosiaan kun tuo blondi peruuki kiilsi aikas lahjakkaasti niin käväistiin ostamassa talkkia (kun kuulemma se toimii tässä tilanteessa).

Photobucket
Dust your wig with talcum powder if it's excessively shiny

Ja näin! Enään ne ei kiillä ja meni vähän vaaleammiksikin, kun olin laittanut siihen talkkia. Ainakin näyttää nyt paremmalta vaikka mulle noin vaaleat hiukset ei kaihean hyvin kyllä sovi ^^' Tai sitten en vaan oo tottunu kattoon peiliin noin vaaleella tukalla.

Päätettiin mennä sitten kuvaileen vähän ulos, kun nyt saatiin peruukit. Mutta hautausmaalle ei vielä päästy (ehkä sunnuntaina?). Mutta kuitenkin laittelen tähän nyt vähän kuvia mitä otettiin (tällä kertaa ei mun kameralla, mutta ne on silti vähän tärähtäneitä ^^')

Photobucket
Weeh~ Shoes~

Photobucket
My hair are messy D:

Photobucket
She is handsome :B 
And this picture was probably sharpest of the day!

Photobucket
... not the best pic of me... but only one almost good full picture of me B: 
And this was very good English ^^'''

Photobucket

Photobucket

Photobucket
I like her jacket~ <3

Photobucket
eye 8D

Ja tuona samaisena päiväna, kun satuin pääsemään aikaisin koulusta niin käväistiin kavereiden kanssa kaupungilla (tietysti ihan koulu tehtävissä hahaha). Niin tein kaikkia kivoja löytöjä, joista kylläkään melkein mitään ei tullut mukaan (koska olen köyhä D:) Mutta löysin alesta laukun~~ (♡ ╹◡╹ ♡)

Photobucket

Tuo lukon päällä oleva puikula ei ole kovin hyvin kiinni ja luultavasti siksi tämä oli puoleen hintaan myynnissä. Mutta eihän se minua haittaa~ Sain laukun jota olen katsellut ennenkin ja jos tuo irtoaa niin liimaan sen takaisin kiinni tai jos löydän erittäin pienen ruuvi meisselin niin voin ruuvata sen kyllä takaisin! :B

Eipä tässä sitten taas oikeastaan muuta~

PhotobucketPhotobucket
... jup...

6 kommenttia:

 1. Oiiii söpöjä peruukkeja ja asukuvia! Höntsyttäis itekin ostaa yks jos toinenkin D:

  VastaaPoista
 2. Kierros kakkonen odottaa~~

  Sähän kai käytät kanssa photobuckettia? Hukkaako se koskaan sulla noita kuvia? Mulla käy niin vähän väliä ö__ö.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkäpä~

   Mutta joo, kyl käytän photobuckettia ja mul ei kyllä ainakaan vielä oo hukannu yhtää kuvaa :/

   Poista
  2. Supernättejä ihmisiä siellä!! 8DD ♥ ~

   Poista
  3. Kiitosta luotisade, näin myös HajaMielen puolestakin tässä samalla~ ( ´ ▽ ` )

   Poista