tiistai 17. heinäkuuta 2012

Kohti Animeconia ja sen yli!

Noniin siinä se Animecon sitten tuli ja meni!
Lähtö vaikutti ihmeen hyvältä, kun oltiin ajallaan paikalla ja päästiin mukavasti lippujenkanssa junaan. Kuitenkin musta tuntu että jotain on jäänyt ja tottahan toki oli! Nimittäin satuin unohtamaan hienon kuulapyssyn Homura cossia varten sekä vielä tärkeämmän asian nimittäin soittimeni.... T^T. Tämän takia en voinut oikein pelata psp:lläkään, kun ei ollut kuulokkeita (enkä tietystikkään kuunnella musiikkia).

Photobucket
Lon piirtelee siinä synttärikorttiani~~

Jep, juna matka meni aika nopeasti ja pian oltiinkin Jyväskylässä, jossa pitäisi vaihtaa bussiin. Tosiaan siellä oli joku raiteiden korjailu (tai mikä nyt olikaan) meneillään niin loppumatka piti mennä bussilla. No ei siinä sinänsä mitään, mutta koska menimme melko viimeisinä bussiin niin jouduimme erillemme eikä meikäläisellä tosiaan ollut sitten sitä soitinta pelastamassa.... No en jaksanut oikein piirrellä kun sitä tein jo junamatkalla niin aloin sitten kuitenkin pelaamaan psp:llä kylläkin äänettömällä. Mutta eipä se mitään tekstit kun on niin kyllähän se siinä meni (ja olenhan muutenkin sen Disgaea 2 pelaillut).

No pääsimme sitten Kuopioon! Ja suuntasimme samantien conipaikalle lippuja hakemaan. Rannekkeet onneksi saimme, mutta tämä Animecon lehtinen jäi saamatta (ne oli loppunut kesken).
Menimmekin siitä sitten hotellille jossa hypättiin cosseihin ja lähettiin matkaan! Onnistuin tosin heti conipaikalle menon aikana kuolemaan niihin kenkiin (mulle ei todellakaan sovi avokkaat... oli sit millaset vaan niin ne ei oo hyvät jalassa).

Photobucket
Awww~~ Haja ja J-pon~~ Oikein söpö kuva, toivottavasti ei laittaneet pahaksi tämän kuvan ilmestyessä tänne ^^'

Photobucket
Ja tottakai Lonlon~ Oikein söpö ja takana näkyy tuo Super-proppikin! Siitä nyt huomannut ottaa hyvää kuvaa niin saisitte ihailla, mutta ehkä Lon tekee sen itse? 

Photobucket
Ja sitten minä... köh köh... 

Juu, ihmeellistä kyllä mutta heti paikalle päästyä meistä pyydeltiin jo kuvia O__O. Ehkä se oli se Lonin Super-proppi, J-ponin blondit kiehkurat ja Haja pvc vaatteissa 8DD.
Mutta nyt ei kyllä ole meistä sellaista kunnon ryhmä kuvaa, kun ei tosiaan otettu kunnon photoshoottia sillo perjantaina (tai muulloinkaan). Mutta ehkä me vielä ja sitäpaitsi Traconkin on tuloillaan!

Photobucket
Lon linssiludena (tottakai)
Oli aivan pakko laittaa tämä! Me tosiaan törmättiin Mami-faniin~ Hänellä oli päällään Mami paita (ja mukana tuo pehmo Mami) ja pyysi että saisi ottaa tupla Mami kuvan (ja tokihan minä siinä samalla sitten otin sellaisen). Oikein iloista ja söpöä~~ fufufuu~
Ainiin minusta otettiin Homurun kuva ( huidoin siis pesäpallomailan kanssa homerunnia aika surkeasti ^^'). Onhan minulla täälä koneella se mutta...köh köh... unohdetaan se sinne... ehkä joskus parempi!

Photobucket
Ensimmäisen päivän ostoksia

Tosiaan ensimmäinen päivä meni siinä cossatessa ja mukaani tuli tuo D. Gray-Man 22, Okami taidekirja sekä Jormungand 1~
Olin aivan kuollut siinä hotellille päästyä ja oikeastaan olisi tehnyt mieli ryömiä loppumatka sinne... Tosiaan niitä kenkiä en päässyt kunnolla silloin kaupassa kokeilemaan (hälyyttimellä laitettu yhteen joten kävely hivenen hankalaa). Luulin niitä hyviksi kun pysyi oikein hyvin jalassakin, mutta sitten ne petti! Ne luuli itseään flipflopeiksi =___=. Kantapää karkaili ja aiheutti hiertämistä, mutta sain ne sitten pois kun hotellille päästiin.

Photobucket
Taidekirjassa tosiaan oli vaikka mitä esim. näitä hahmosuunnitelmia

Photobucket
Sekä näitä pelin rakennuksia, huoneita ja maisemia

Photobucket
Ja lisää hahmo suunnitelmia, mutta Amaterasun ase suunnitelmat oli niin sistejä niinlaitoin vielä tämänkin tänne~~

Oli ihan pakko ottaa vähän tuosta sisällöstä kuvia. Se on niin hieno~~ nyt tekee kyllä mieli pelata se jälleen läpi *W*
Mutta sitten kun oltiin päästy cosseista ulos päätettiin lähteä vähän kiertelemään Kuopiota (tai lähinnä kauppaan jos vaikka sellanen löytyis).

Photobucket
Limsapehmis, se kuulostaa oudolta, mutta on hyvää!

Eksyimme tosiaan ensiksi jäätelökioskille, kun tarkoituksena oli katsoa olisiko suklaapehmistä J-pon:ille. Sitten siellä olikin mainos tuollaisesta oudosta asiasta. Laitoimme Lonlonin testaamaan ja katsottiin miten siinä käy. Ilmeisesti se oli hyvää joten kokeilin itsekkin kokiksella ja vanilijapehmiksellä. Voi kyllä se oli parempaa kun odotin.

Mutta sitten jatkettiinkin matkaa ja löydettiin oikestaan vaikka mitä Kuopiosta. Satuimme myös törmäämään pelottvaan ihmiseen...(mutta ei siitä sen enempää).

Photobucket
Jee suihkulähde!

Photobucket
Näyttää tutulta? Taidettiin ottaa viime Animeconissakin tälläinen?

Jeps, siellä tosiaan kierreltiin aikas kauankin ja etsiskeltiin seuraavanpäivän varalta ruokapaikkoja. Päädyimme loppujen lopuksi sitten sinne kauppaan minne olimme menossakin ja ostettiin jotain juotavaa ja syötävää, jonka jälkeen matkamme suuntasi takaisin hotellille.
Siellä tosiaan sitten pelailtiin korttia ja katseltiin telkkaria ja tietty lueskeltiin.

Next Day

Noniin ja seuraavaanpäivään! Heräsimme siinä vähän kylmässä huoneessa ja laahustimme syömään aamupalaa. Saimme myös vihdoinkin tulostettua Animeconin ohjelmalistankin, jonka avulla päätimme mihin aikaan olisi hyvä mennä sinne.
Koska olimme laiskoja päätimme olla menemättä cosseissa ja eihän kukaan (paitsi Lon) ollut varautunut siihen käänteeseen niin oltiin aika pulsuja sitten se toinen päivä (tai ainakin minä olin.. ja Lon oli toki söpö pikku lolin pulliainen).

Käväistiin katsomassa vähän FFFightia, jonka jälkeen varattiin paikat loli muotinäytökseen ja mentiin taktisesti osissa kiertämään myyntipöytiä kun aikaa kerran oli.

Photobucket
Mukaan tuli siinä kierrellessä lisää Jormungandia ja tuo Kirino figuuri~~ 

Photobucket
Parempi kuva Kirinosta ja sitten myöhemmin taidekujalta ostamani kaulakoru~~

Rahaa kyllä kului aika mukavasti... Huhhuh... Mutta päästiin sitten takaisin odottamaan muotinäytöksen alkamista. Yritin elää siinä toivossa että saisin kuvia siitä, mutta tunnetusti kamerani vihaa hämärää niin niistä tuli vähän liian söpöjä... Kuvasinkin vähän sitä ja se oli melkein parempikin kun kuvat... mutta koska ne on surkeissa pätkissä niin antaa olla! Ja koska en tosiaan muuta kuin pari huonoa kuvaa saanut niistä niin voitte kääntyä Lonin puoleen! Sillä hänen blogissaan on paremman näköisiä kuvia sekä videoa siitä niin sinne vain katsomaan jos vähääkään kiinnostaa~~

Photobucket
Ah tätä kuvan laatua...

Photobucket
....Lisää ihanan näköistä, mutta tuosta asusta pidin... haluan edelleen tuollaiset sydän korolliset kenkulit *W*

Photobucket
Tämä oli jo vähän tarkempi ja tuo pehko on niin kiva~~

Photobucket
Miten kamerani pystyi siihen? (luultavasti nuo kaksi ei liikkunut niin nopeasti kuin muut ja käsi ei tärissyt niin kauheasti)
Mutta tosiaan Lonin blogista parempia ja voi olla että jonnekkin muuallekkin tulee sitten tästä muotinäytöksestä.
Tämän jälkeen mentiinkin toiveikkaina Cosplay deitin luokse ja siellähän se jono kaarsi portaita alas kohti ulko-ovea ja se vain paisui entisestään. Jäätiin sitten siihen istuskelemaan ja katsottiin josko tuo jono liikkuisi ja pää tulisi kohdalle jolloin voisimme päästä sisään ellei sali täyttyisi. Ja tottahan toki sali täyttyi ja melko monta surullista conittajaa ei päässyt sitä katselemaan.

Photobucket
Myyntipöydät

Photobucket
Haha! Tämä olikin ainoa kuva jonka otin joistain cossaajista...

Tosiaan siinä sitten pohdiskeltiin, kierreltiin, kuvailtiin, juteltiin jne. Niinkun näkyy! On vain yksi kuva cossaajista... miksi? tälläkertaa ei edes kamera heittänyt henkeään... Paikalla kylläkin oli aikas montakin hyvää cossaaja! Mutta tämä nyt taisi olla ainoa joka sattui kätevästi kohdalle posettamaan jollekkin kuvaajalle, jolloin sain tilaisuuden syökysä siihen kuvaamaan.
No ehkä jälleenkerran joku muu saa laitettua enemmän kuvia cosseista ^^' Ja satuin löytämäänkin joitain, mutta linkit karkasivat jo jonnekkin joten joudutte vaivautumaan etsimään itse... pahoitteluni.
Niin ja ei menty karaokeen, paraparaan saatika pelaamaan mahjongia vaikka piti (mitä tapahtui?)

No siinä sitten meitä alettiin jopa heittämään pihalle, kun valuimme alaspäin sitä rakennusta (olimme kuuntelemassa loli juttuja). Joten haimme kamamme narikasta ja lähdimme conipaikalta. Koska aikaa oli rutkasti ennen junan lähtöä niin päätimme mennä syömään siihen yhteen kiinalaiseen jonka olimme edellisenä päivänä löytänyt.

Photobucket
Fooooddddd~~~ Nuummm~~

Photobucket
Tuulihattuja jälkkäriks~~

Syömisen jälkeen matkamme meni kohti Tamperetta! Junamatka meni jälleen nopeasti ja tottahan toki Tampereella oli harmaata ja sateista kun tänne päästiin.
Mutta olihan tämä maailmanlopun Animecon IX oikein kiva! Ensimmäinen cossikin tuli puettua päälle! Ja nyt oli kiva hotelli (pahalla muistellen Turun sukka putkia ja aukinaista kattoa sekä foljo putkia...).

Eipä muuta, pian varmaan tulee lisää tekstiä kun jonkisen verran on tapahtunut (ja animeakin olen katsonut) ja nyt on taas aikaa kirjottaa kun cossit on tehty!

4 kommenttia:

 1. HAHA minä söpö lolipallleroinen *köhköh*

  Hiusraja näkyy pahasti peruukin alta, mutta annetaan se anteeksi, koska siellä tuuli niin paljon. Sitä paitsi se kuva on paras muihin verrattuna.

  Mä luulen, ettei ne tullut meitä kohti mun propin vuoksi, mutta pvc:n ja mamin ymmärrän kyllä~

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä olet~~ lolinpallero~~ ❤

   Äläs nyt! tuo on mielestäni ihan oonnistunut kuva~~ Pienen virneen olis vie saanu niin perfect~~

   Voi kyllä ne tuli myös sun propin vuoksi! Se on niin hieno~~ *W*

   Poista
 2. Teil on kyl tosi hienot cossit! Jos tuutte traconiin niin haluun kuvan... Ootpa muuten nätti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos kiitos~~
   Kyllä ainakin suunnitteilla olisi, että Traconiin mentäisiin ^^

   Poista