lauantai 21. heinäkuuta 2012

~After Story~

Tuossa ennen Animeconia sain katseltua pari animea ja en ehtinyt (tai jaksanut) kirjoitella niistä aijemmin joten nyt on ainakin aikaa kirjoitella sitten niistä!


Tästä tuntuu kyllä olevan jo aika kauan, kun tämän Clannad - After Storyn katselin. Siinä taisi olla jotain 24 episodea, mutta on tosiaan jatkoa sille Clannadille (niinkun voi hyvin arvata) joten suosittelen katsomaan sen ensin jos ei ole vielä katsonut. Clannad oli oikeastaan tosi hyvä ja niin oli myös tämä After Storykin!

Tämätosiaan jatkui siitä kun päähenkilö Tomoya asuu Nagisan luona ja etenee niiden valmistujaisten ylikin, kun se löytää työpaikan ja muuttaa sitten omilleen (ja paljon muutakin, joka on liian spoilaavaa kerrottavaksi). Se on kylläkin sääli, ettei tässä näytetä niinkään kauheasti näitä muita hahmoja. Sillä kun ne valmistui koulusta niin ne ei juurikaan tapaa. Eli tässä After Storyssä on lähinnä vain tätä Nagisaa ja Tomoyaa, vaikka onhan ne koulussa vielä 9 episoden loppuun.
Mutta tosiaan tämä After Story oli aikas surullinen etenkin loppuakohden. Ainakun meinasi mennä hyvin niin sitten menikin taas huonosti... Mutta kyllä tässä sitten tuli ihan onnellinen loppu (eli ei hätiä mitiä onnellisten loppujen ystäville!).


Katsoin myös tämän Mushi-shin vihdoin loppuun~ Ja koska mun selityksistä ei kuitenkaan ota selvää, jos alan selittämään millainen tämä on ja mikä on Mushi tai muutakaan niin laitampa tähän tämän:

They are neither plants nor animals. They differ from other forms of life such as the micro-organisms and the fungi. Instead they resemble the primeval body of life and are generally known as "Mushi". Their existence and appearance are unknown to many and only a limited number of humans are aware of them. Ginko is a "Mushi-shi" who travels around to investigate and find out more about the "Mushi". In the process, he also lends a helping hand to people who face problems with supernatural occurances which may be related to the "Mushi".

Tässä on 26 episodea ja olin tosiaan joskus alkanut katsomaan tätä ja saanut katsottua pari ekaa, mutta jostain syystä en sitten ollut katsonut sitä koskaan loppuun. Nyt kuitenkin tuossa ennen Animeconia katsoin tämänkin. Vaikka ei tämä nyt mikään uusi olekkaan (eikä kyllä kauhean vanha ehkä jotain 6 vuotta vanha) niin tämä on kyllä mielestäni todella hyvän näköinen. Ja oikeastaan mielenkiintoinenkin! Vaikka tässä ei ole juuri oikeastaan yhtään mitään toimintaa niin silti oikein hyvä anime~~

Photobucket

Tämä tulee kyllä todellakin vähän myöhässä... Mutta mitäs olin kiireinen (laiska) etten saanut kirjoitettua aijemmin. Mutta kuitenkin! Vihdoinkin tuli nuo cossiin tarkoitetut sukkikset! Ja sain ne siis onneksi juuri ja juuri ennen conia. En oikein tiiä mitä olis pitäny tehä jos en olis kerenny saamaan niitä... Varmaan olis pitäny soveltaa vähän ja ottaa jokku mustat ja säätää siihen jotain kuvioo tai jotain ^^'.

Ja löysin viimenkin nuo kengätkin (vaikka nekään ei sitten ollut hyvät). Ei niitä etitty kun ihan pikkusen! Sai kiertää ties kuinka monta kauppaa, mutta kaikki oli väärän kokosia tai huonon mallisia tai muuta vastaavaa. Nuo nyt saivat kelvata (vaikkakin oli kiilakorot) ja nekin sitten petti ja yritti tappaa mut siellä conissa. Ehkä pitäisi vain käyttää jotain muita kun tuollaisia avokas malleja... edes joku pienikin remmi jos olisi siinä pitämässä jalkaa siellä kengässä B:

Photobucket

Photobucket

En kyllä muista miltä päivältä tuo eka kuva oli, mutta taisi olla sekin ennen Animeconia. Tässä on tullut nähtyä parikertaa yhtä kaveriani, jonka kanssa oltiin katsomassa tuo Ice Age 4 ja ensiviikolla mennään kaiketi katsomaan se The Amazing Spiderman. Mutta juu omat synttärini meni jo aikaa sitten ja sain juurikin tältä kaveriltani lahjaksi nuo onnen nappulat (eli karkkia iloisessa purkissa) ja sitten tuollaisen jäämuotin, jolla saa aikaan hienoja timantinmallisia jäitä~

Ja kohta on tosiaan sitten tämän ystävän synttärit joten samalla, kun etsiskeltiin kummilleni 50v lahjaa niin siinä katselin josko löytyisi sitten kaverillekkin. (ja tämä tapahtui vasta Animeconin jälkeen) Kävimme kyllä aikas monessakin paikassa, mutta sitten pajutilalta löysin hyvän lahjan (sellainen tee sydeemi, oikein hieno~~) ja koska pajutilallahan on muutenkin kaikkea kivaa niin mukaan tuli oikeastaan ihan vahingossa tälläinen.. tauluko tämä on? no seinälle ripustettava söpö asia:

Photobucket

Siellä oli toinenkin samanlainen jossa oli veitsiä (ja taisi olla pari haarukkaakin). Mutta tämä nyt vain kutsui minua siellä seinällä. Päätin että laitan sen sitten omaan keittiööni (ja oman keittiön saamiseen menee vielä kaaauan ^^'). Mutta kuitenkin, ehkä ripustan sen sitten jonnekkin siksiaikaa, kun se on niin nätti~~  *W*

Ja tuossa parisenpäivää sitten sain aikas hyvänkin idean siihen kaverin synttärikorttiin ja koska siskoni sanoi että pitäisi laittaa se kortti sitten devaan niin laitan sen tässä samalla tännekkin. Onnistuihan se ihan hyvin, vaikka en kauheasti tykkää käsin väritellä (kun ei siihen ole mitään kovin hyviä välineitä enkä kyllä oikein osaakkaan ^^')

Photobucket

Mutta joo Batman se siinä! Kai se on ihan tunnistettava, mutta olen edelleen vähän pettynyt noihin käsiin kun ne ei onnistunu B:<. Mutta muuten se on ihan hyvä! Kun en kerran Batmaniä ole koskaan edes piirtänytkään~ Ja idea tuli lähinnä vain siitä kun kaverini tykkää Batmanistä ja sitten lahja oli se tee aiheinen. No nyt tuokin on täälä!

Photobucket

Ja vielä voisin kirjoitella tässä eilisestä ja toissapäiväisestä. Toissapäivänä käväisin ostamassa tuon Final Fantasy XIII-2 ja se oli vain 19e~~ Oikein mukavan hintainen niin uudeksi peliksi~
Ja eilen vietiin vähän vanhoja kirjoja sekä vaatteita. Vaatteita vietiin Yesterday nimiseen paikkaan (jos oikein muistin sen nimen) ja Lonlonille saarnasin sen paikan ulkonäöstä niinpaljon etten nyt sitten enään edes viitsi ^^' Mutta sieltä voi tosiaan löytää vaikka mitä kivaa jos vain jaksaa tonkia. Mutta sieltä sitten vaihdossa tuli tuo söpö musta ja kova laukku~~ Ja kun vietiin kirjoja lukulaariin niin sieltä tuli vaihdossa mukaan tuo Gunnm ja xxxHolic 3~ Ja sitten tietty eksyin jälleen pelikauppaan josta tuo Atelier Totori The Alchemist of Arland (boksi~~)

Eipä tässä sitten oikeastaan muuta, mutta vielä ei ainakaan finconissa ole tullut käytyä... vielä on tuo sunnuntai jäljellä, joten saapa nähdä voi olla että se jää nyt väliin ^^'

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti