maanantai 30. heinäkuuta 2012

Hana Yori DangoMakino Tsukushi is the only poor student at Eitoku Gakuen, the school of the ridiculously rich and privileged that is ruled by Flower 4 or F4, a group of four boys who come from extremely powerful families: Domyoji Tsukasa, the leader and heir of the Domyoji World Finance Group; Hanazawa Rui, the introverted son of a large company; Nishikado Sojiro, a player who is the heir of a tea ceremony school; and Mimasaka Akira, a madam killer with ties to the underground. If a student gets on the F4's bad side, he/she gets a red notice and is bullied and driven out of school. 
Makino hopes to pass her days quietly-- without drawing any attention to herself-- but one day, she stands up to Domyoji in defense of her friend. The next day, Makino gets the dreaded red notice. Even though she is harassed, Makino decides to keep going to school because she is a "tough weed". She declares war right back on the F4. Her resolve gets the attention of her crush Hanazawa Rui and oddly enough, rouses romantic feelings in her worst enemy, Domyoji Tsukasa. 

Juu, empä kirjoitellut taas vaihteeksi itse tuota synopsista ^^'. Mutta onneksi netti on keksitty eikä kenenkään tarvitse yrittää ymmärtää mun epämääräistä selitystäni~~
No kuitenkin! Olen taas vaihteeksi saanut katsottua jotakin ja tällä kertaa kysessä on J-Drama Hana Yori Dango (Boys Before Flowers) eeen kyllä osaa sanoa mistä ihmeestä tuo nimi tulee, mutta se se nyt vain on :)

Tämä oli ensimmäinen tuottis tätä sarjaa (live actionia) ja jaksoja oli 9. Voi olla että jossain vaiheessa voisin katsoa enemmänkin, koska tämä oli ihan kiitettävä.
Hahmot oli oikein kivoja ja päähenkilökin oli oikeastaan ihan ok. Vaikka kyseessä olikin nais päähenkilö niin onneksi oli ainakin vahvaa sorttia, eikä mikään nyhverö.
Sensijaan tämä Domyoji oli hituisen erikoinen tyyppi, mutta kyllähän sekin sitten alkoi pikkuhiljaa menetellä (vaikken vieläkään ole kovinkaan vakuuttunut).
Ja tämä F4.... en oikein tiädä mistä sellainenkin on kiskaistu, mutta mangahan tämä alunalkaen oli, joten annetaan anteeksi ^^'

Eli voisin sanoa, että tämä oli sellainen hyvä (katsottava, ok). Monen laiset hahmot ja hyvät juonenkäänteet!

Enpä kirjoita sen enempää oikeastaan koska olen laiska ja tuolla ukkostaa oikein muhkeasti/lähes taukoamatta ja tuntuu että se on aikas lähellä.... ja täälä lentelee ainakin 2 yöperhosta ja yksi iso punainen kärpäsen sukulainen, joka kuoli kyllä jo ja se toinen yöperhonen on iso, musta ja muhkea.... ㅇ _ ㅇ

Ja koska netti katkesi niin sain laitettua tämän kirjoittamani jutun vasta tänään tänne (ja kirjoitin tämän siis kokonaan eilen illalla, kun ukkosti ja sitä rataa). En sitten tiedä johtuiko se ukkosesta, että netti katkesi, mutta nyt netti toimii oikein hyvin~~

Photobucket

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti