sunnuntai 15. toukokuuta 2011

魔法少女まどか☆マギカ


Mahō Shōjo Madoka Magika
魔法少女まどか☆マギカ
Käännetty nimi: Puella Magi Madoka Magica
Episodet: 12
Julkaisuvuosi: 2011
Genret: Magic, Psychological, Thriller ja seinen

Siinä on erikoinen olento jolla on voima toteuttaa yksi toive valitulle tytölle. Kuitenkin, vaihtona tytöstä tulee Puella Magi, tyttö jolla on taikavoimia ja taistelee witchejä vastaan (vaikka tämä witch tarkottaa noitaa niin niitä ne pahikset kyllä ei ole...). Mitakihara kaupungissa koulutyttö nimeltä Kaname Madoka ja hänen ystävänsä Miki Sayaka törmäävät tavallisena arkipäivänä Kyubeyhin (se on sellanen oudon näkönen olio ns. tarinan söpö eläin), joka sanoo toteuttavansa heidän yhden toiveen ja muuttaa heidät Puella Magieiksi. Puella Magi nimeltä Akemi Homura yrittää estää Madokaa tekemästä kauppaa Kyubeyn kanssa joka painostaa Madokaa kertomalla että tytöstä tulisi vahvin Puella Magi. Kuitenkin, erilainen käsitys tulosta tyylikkääkse taikatytöksi ei olekkaan muutakuin kuolema, eristäytyminen, kysymys toiveen arvosta ja olemassaoloa koskevasta kriisistä. Madoka, seuraa hänen Puella Magi ystäviään, kuitenkin pian nähden pimeän puolen Puella Magieista, ja pettyen tietäsessään totuuden. edelleen miettien pitäisikö hänestä tulla myös Puella Magi.

Joo tälläisen sarjan sitten katselin nimppareinani, vaikka piti lukea kokeeseen ja olisin halunnut ehkä tehdäkkin jotain muuta. No jaa olihan tämä ihan mielenkiintoinen anime sitten oikeastaan.

Empä jaksa pahemmin nyt kirjoitella enempää kun tuon pitkän selostuksen aikana meni kyllä into kirjoittaa tähän.. ja oon muutenkin laiska kirjoittelemaan tänään mitään. (hyvä kun lukea jaksoin siihen huomiseen kokeeseen)

Sittne opening:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti