sunnuntai 10. lokakuuta 2010

Seikimatsu Occult Gakuin


Elikkä siis, olen saanut katsottua animen Seikimatsu Occult Gakuin!
latasin ensimmäisen episoden jo aika kauansitten enkä oikeastaan vakuuttunut siitä. Ajattelin että saattaisin katsoa sen ehkä myöhemmin ja nyt katsoin sen!
Ja kyllä itseasiassa kannatti. Jaksoja oli 13 joten latailin ne onnellisena ja katsoin sitten.
Niin siis tosiaan se alku ei vakuuttanut oikein niinkuin mainitsin, mutta olihan siinä ekassakin jaksossa hyviä kohtia ^^
No kuitenkin. En oikein meinannut löytää alkuvideoa ja tämäkin on väärinpäin...... varmaan jotain tekiänoikeus juttuja kun ne on poistettu mutta siis tässä tämä:Alkumusiikki on kyllä hyvä ei voi muuta sanoa ^^
Tykkäsin siitä miltä koko anime näytti ja ääninäyttelijöissäkään ei ollut valittamista. Itseasiassa kaikki hahmotkin oli kivoja vaikka kaikissa animeissa on oikeastaan yleensä huonojakin hahmoja (tässäkin pari).


Toinen päähenkilöistä on Maya.
Ja se kuuluu suosikkeihini tästä sarjasta.
En oikein keksi nyt sanottavaa.... paitsi että se oli kyllä häiritsevää että ihan nappulana sillä oli hiukset ihan samalla tavalla ja vaateet ihan samallaiset (paitti ettei kengät tainnu olla...)
Mutta oikein kiva hahmo~


Ja sitten toinen päähenkilöistä Abe joka siis tulee tulevaisuudesta:
Tai siis kun tämä tapahtuu vuonna 1999 ja se tulee 2012 vuodelta. Mutta ei sen enempää etten spoilaa ketään! Niin, mutta tämä abe ei kuulu mun suosikkihahmoihin. Juue ei.....En vaan jotenkaan voinu pahemmin pitää siitä....


Ja sitten on Kozue joka on yksi päähenkilöistä, mutta ei kuulu varsinaiseen päähenkilö kaksikkoon (ota nyt tuostakin selvää....)
Oikein iloinen hahmo etten sanoisi! se joutuu kyllä aina hankaluuksiin ja silleen... (parempaa kuvaa en siitä tohon oikein löytäny mytta toi on ihan ok, kyllähän siitä sen näkee)


Ja siinä näkyy vielä kaksi muutakin kivaa hemmoa jotka eivät kuulu niihin pääpäähenkilöihin. on JK joka siis on tämä etualalla oleva mustapuna hiuksinen tyyppi ja sitten on Smile joka on toi sinipukunen tyyppi.
Ihan omalaatusia tyyppejä nekin. Smile on sellanen joka on yksi suosikeistani (eli kuuluu mayan ja kozen kanssa suosikkeihini tästä sarjasta ^^)

Eipä kai sitten muuta tälläkertaa!
Suosittelen että katsotte, se oli oikein hupaisaa katseltavaa : D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti