tiistai 19. lokakuuta 2010

edellen syysloma!

Jeash~
vielä on vähäsen syyslomaa jäljellä ja ikäväkyllä sitä on jo paripäivää mennytkin....
paljon on pitäny tehä, mutta mitään en oo saanu aikaseksi...oh dääm, mutta asia pitänee korjata! ja yritin korjata sitä jo toissapäivänä.

niin toissapäivänä elikkä sunnunstaina tosiaan piti mennä kattoon elokuvaa (itse ilkimys), mutta sitten kun ei oltu varattu lippuja ja silleen niin siellä oli 3 paikaa vapaana ja kaikki ihan eri puolilla salia.... joten ei si päästy... T^T
mutta haettiin sitten paluumatkalla makuunista karkkia (meni melki 3 euroon.... minä possu)

ja eilen!.....
mitähän eilen....?
taisin mässätä loput karkit mitä silloin sunnuntaina ostin jaaaa olin koneella...jaaa sitten katoin animee... mitähän muuta.. ei kyllä mitään musiti kuvaa taida olla tai sitten en vaan yksinkertasesti tehny mitään eilen =__=
ainii! illalla katoin kill armanin ja siskosein ajatteli mennä elokuviin huomenna (eli siis tänään) kattoon "legenda suojelioista (org.)" ja ajattelin tulla mukaan jos mut herätetään meinaan ajatuksena oli lähtee 12:45 näytökseen.

Ja sitten tähänpäivään!
tänään tosiaan heräsin siihen kun siskoni tulee kertomaan että nukkui pommiin ja sitä rataa, mutta kuitenkin meillä oli aikaa sen verran että kerettäis jos saadaan kuski joten! soitettin mammalle ja saatiin se kuskaamaan meidät koskarille josta sitten juostiin ostaan liput. elokuva oli tosin jo alkanu, mutta uskon että meiltä meni ohi vaan mainokset ^^'

joo ja se elokuva oli söpö~~
pöllöt on söpöjä, teki mieli silittää niiitä~ =W=
mutta oli hyvä leffa kyllä kyllä, ja tietty sen loputtua oli ilmiselvää että tulee ainakin 2 osa, ja siskoni taisikin mainita että niitä kirjojakin on pari ettie sen puoleen (se siis on alukperin kirjana)
joo ja sittne pallottiin kaupungilla jonkisen aikaa ja sitten ostin paidan jota olin katellu janin kanssa kerran ja siellä se vielä oli!
9.90e~
sellainen kiva vaaleenpunasävynen villapaita tai ei se kyllä villapaita.... no sellanen kiva iso ja raidallinen~

ja sieltä kaupungilta painelin sitten nopeeta kotiin mussutin naamaani vähän kanakeittoo ja menin pysäkille jossa ihmekyllä olin AJOISSA!
ja sitten mentiin sampolalle jossa sitten mentiin tunnille jaaa alkutunnista olin vähän liian pirteä ja nauroin siinä sitten takapulpetissa lonnuskan kanssa....
juu ja jouduttiin lähteen sieltä tunnilta keseken ettei myöhästytä bussista kun se tunti alko vähäsen venymään....
ja sitten laahustin kotiin katoin ensimmäisen jakson sellasta doozo levyä jonka sieltä sain lainaksi... oli kyllä jotain niin naurettavaa.... johtu kylläkin siitä koska se oli niin vanha, mutta aijon katsoa ne kaikki 3 muuta jaksoa kerrankun lainasinkin! nih!

ja sitten päätin että huomenna olen jonkun kaverinkanssa ettei syysloma huku koneella lojumiseen!
AIVAN NÄIN TEEEN!

sitten loppuun siitä leffasta traileri~~AAW!~~

1 kommentti:

  1. Hoo tuo elokuvatraileri näyttää kivalta! Ja tiedän sen musankin siitä, 30 seconds to mars (hyvä on hyvä on~)

    Sitten.... se ei ole lonnuska =.= ....mur!

    VastaaPoista