torstai 7. lokakuuta 2010

..... (ei ideaa otsikkoon)

Huomenna luokka kuvaus!
Sitä varten menin tänään kampaajalle (tunnin liian aikasin). Enkä saanu blondia raitaa koska se olis ollu hyvin erikoisen näköinen kun sitä raitaa laajennettiin ja mullakun on alunperin tummat hiukset ja silleee niin siitä ei ois muutenkaan saanut vielä sellaista kivan vaaleeta, joten jälleen tuli sitten punainen raita.
Ja koska on niin myöhä ja päätin ottaa kuvan niin tuli ihanat värit ja muutenkin tosi hieno kuva jossa ei värit oikein oo niinkuin pitäisi, mutta tässä kuitenkin tälläinen kuva, että saa jonkinlaisen käsityksen pehkostani. ^^'Naama ihan käsittämättömän kaunis ja hiukset.... joo tosi kauniisti kun en niitä laittanut.... ahhahaha! tollanen potta... juuu.... (aika IHANA aloitus tälle tekstillle.... aika varmaa ettei ketään kiinnosta lukea tuon kuvan jälkeen tätä... olisiko sittenkin kannattanut laittaa tämä kuva aivan loppuun järkytykseksi?)

Ja sitten vielä kaiken huipuksi olisin halunnut saada ne tilatut vaateet tänään että saisin ne huomenna koulukuvaukseen, mutta eipä näy missään (joka oli arvattavissa)
Tulee varmaan juuri huomenna tai viikonloppuna tai jumittuu johonki tulliin tai postiin niin voi olla että rakkaani tulevat vasta ensiviikolla T^T.
Mutta tälläisiä tilailin~:

Housut~

Kengät~~

paita~

Siinä oli ne ja tähän loppuun kappale josta tykkään toosi paljon~
etenkin sen alusta, ja se häiritsee kun tossa you tube vidjossa sen nimi on vain "party" vaikka se kappale on "[6]party".... kuitenkin!
Nauttikaa~:

1 kommentti:

  1. Hoo sun hiukset ei ainakaan menny pilalle! Positiivisin asia minkä pystyn tällä hetkellä keksimään...

    ...okei mun on ihan pakko sanoa että onnistuit muokkaamaan tota kuvaa just niin että näyttäis just siltä, että sulla olis kaksoisleuka....... mut toi hymiö sen päälle on aika repeyttävä~

    Mutta kyllä, se on harmi ettei ihmiset voi nähdä sua uusissa vaatteissa luokkakuvassa.... niin kuin on sekin harmi ettei mun hiuksia ehditty värjäyttää (josta varmaan tulee huomautuksia parilta tyypiltä). Nojaa, ehkä me selvitään~

    VastaaPoista