keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

No life

I really liked this anime!

Sain taas vaihteeksi katsottua yhden animen loppuun ja kyseessähän oli siis Zeittai Karen Children THE UNLIMITED. Jälleen tälläinen lyhyt (12 episodea), mutta toisaalta tämä oli kyllä ihan hyvä tämän mittaisena vaikka hyvä olikin.

Kyousuke Hyoubu, an ESPer who was betrayed many years ago, is now one of the most powerful ESPers—and also a fugitive. However, behind that glare lies a kind heart. His main mission is to save ESPers who are mistreated by humans, even if that be by force. Through his methods, he has saved many ESPer lives and gained the loyalty of those he has saved. The name of his group: P.A.N.D.R.A.

 photo kyouske_zps42805407.gif
Hyoubu Kyousuke~~ *W*

Ja ihme kyllä tässä animessa päähenkilö oli se paras hahmo~ No se on tietysti hyvä, mutta sitä vain ei kauhean usein satu. Ja täytyy kyllä mainita, että ehdin jo pelkäämään tämän loppuvan huonosti, mutta kaikeksi onneksi niin ei sitten käynyt (ei tämä kai ollut mitenkään spoilaava maininta... ^^').

Mutta tunnetusti kun olen laiska niin en kauheasti sitten jaksa mitään kirjoittaa. Tämä oli kyllä hyvä anime ja se varmaan riittänee tiedoksi :'')

I watched Death Billiards, there was only one episode of this. Quite interesting actually ^^

Jälleen tälläinen yhden episoden mittainen anime (joka ei ole edes elokuva D:). Tästäkin voisi saada ihan hyvän anime sarjan aikaiseksi, mutta olihan tämä ihan kiintoisa tälläisenäkin. Mutta olisin halunnut katsoa enemmänkin, kun jäi vähän lyhyen.. ^^'

 photo DeathBiliards_zps370fe7f0.png
I just have to say that he look like Ginko from Mushishi :'D

Tosiaan heti kun näin niin tuli mieleen Ginko Mushishista! Valkonen lyhyt tukka ja toinen silmä peitossa sekä vihree silmä ja sitten kyllä tuo ilmekkin on itseasiassa vähän samanlainen :'D No kuitenkin molemmat varsin kivoja hahmoja (mitä nyt tästä sai irti tässä lyhyessä ajassa).

Mutta on sitä tosiaan tullut tehtyä muutakin, kun katsottua animea! Vaikka veikkaan että se kyllä taas vähän näyttää siltä etten omista muuta elämää (mikä on kyllä totta nyt kun alkaa ajattelemaan ^^''').

 photo GuildWars2-05-1920x1080_zps84b47176.jpg
I bought Guild Wars 2! I haven't played it much yet 

En oo kyllä ihan varma olenko vielä maininnut, että ostin Guild Wars 2:sen. No näin kuitenkin sitten kävi, vaikka en kyllä erityisemmin koneella tykkää pelailla. Näin tosiaan kävi aluksi pienen aivopesu yrityksen jälkeen. Tai no en nyt sanoisi aivopesuksi, kun yritys oli melko heikko. Onhan se kivan näköinen ja itseasiassa halusinkin pelata sitä, mutta hinta oli vaan niin muhkea etten siksi ostanut. Kunne se sitten tuli alennukseen ja sen täyty olla kohtalo :b. Oon kylläkin pelannu sitä erittäin vähän johtuen siitä ettei mun läppäri kauheesti arvota, mutta tähän mennessä se on ollu oikein iloinen peli~ Toivottavasti pääsen pelaan sitä lisää pian~ :3

 photo Persona3p_zps70e40617.jpg
I finally started Persona 3 Portable!


Sain vihdoin aloitettua P3P:n! Kauan se kyllä ehtikin jo muoveissa olla hyllyllä, mutta nyt sain sen sitten avattua ja laitettua psp:hen~ Tosiaan olen pelannu tämän jo P2:lla, mutta onhan se ihan eri heti jos päähenkilö vaihtuu. Nimittäin tässä psp versiossa voi valita kummalla haluaa pelata (pojalla vai tytöllä). No koska pleikka versiossa on vain tuo poitsu niin tietty pelailen nyt tällä toisella (vaikka se ei oo ollenkaan yhtä cool). Mutta tosiaan nyt on vähän eri kavereita sitten tietysi ja muuta sen sellaista ^^. En oo vielä kauhean pitkällä, mutta melki joka päivä on tullu sitä tässä pelailtua (ja mikäli twitterissä seuraa niin on varmaa huomannukki toisinaan jotain tähän liittyvää mun laittelevan ^^').

 photo Hyperdimension_Neptunia_Victory_0011_zpsb4d6738f.jpg
Hyperdimension Neptunia is still unfinished... But maybe soon I can continue it! *W*

Olen ollut vähän laiska siirtymään koneelta tuonne lattialle pelaamaan pleikkarilla, vaikkei se nyt plajoa vaatisikaan. Mutta näin typerän syyn takia kuitenkin tämä on edelleen kesken vaikka mieli tekisikin pelata :'D. No kuitenkin sitä pitäisi todellakin pelata! Ja kunhan vaan on kunnolla aikaa (eli varmaan viikonloppuna) niin pelaan sitä sitten taas yötä päivää >8D. 

Eli eipä tässä ole tullut tehtyä mitään ihmeellisä... Se kuva jota olen piirrellyt on edelleen kesken! En tajua miksen saa sitä valmiiksi, vaikkei siitä edes puutu paljoa enään.. Ja koska olen laiska värittämään niin en haluaisi tehdä sitä loppuun ennen kun saisin kunnolla intoa tai jotain (etten möhlää, vaikka niin on jo vähän käynyt). No eiköhän sekin joskus valmistu :''D. 

Sitten tietysti koulussa on käyty (niinkun kaikki kiltit lapset) ja enpä ole tehnyt sitten oikeastaan mitääh ihmeellistä. Hullutpäivätkin meni jo enkä oikeastaan ostanut sieltä mitään! Ihme kyllä, vaikka olinkin katsonut että joka päivälle on jotain. Ainiin! Mutta sellaista on kuitenkin käynyt että The Gazetten liput on saatu ostettua! Ne taitaa olla vielä Lahessa (kerron joskus miksi), mutta eiköhän ne tänne toivottavasti vielä tule :3.

Eipä muuta! Adios Amigos! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti