torstai 4. huhtikuuta 2013

Anime watcher 2

And again a few good animes has ended 
(and I write again something about anime... sorry about that).

Oreshura is abbreviation from Ore no Kanojo to Osananajimi ga Shuraba Sugiru. And this is harem anime so I didn't like this much ^^'

Sain katsottua Oreshuran ja edelleenkään en ole kovin harem genreisten animeiden ystävä, mutta jostain syystä erehdyin taas sellaisen katsomaan. Olihan tämä tietysti kivan näköinen ja iloisen oloinen sekä hahmotkin olivat ihan ok. Mutta se harem tekee varmaan siitä sellaisen ettei minuun oikein iske. Ja koska olen laiska ja kone ei toimi kaikkein sulavimmin niin en paljoa jaksa kirjoitellakkaan.

I like this anime and it's not very long only 13 episodes...

Tämän loppuminen oli kyllä aika sääli sillä satuin tykkäämään tästä. Olisin voinut katsoa tätä kymmenen jaksoa enemmänkin, mutta loppu mikä loppu. Ja en kyllä kauheasti jaksa kirjoitella (kehuisin kuitenkin vain, joten ei siinä mitään ihmeellistä luettavaakaan olisi) niin eipä tästä sitten tämän enempää varmaankaan tarvitse kirjoitella. Tietysti lopetus jäi häiritsemään, mutta eikun jatkoa odotellessa:

 photo hakkenden_zps957bc868.png
...But luckily there going to be season 2!

Tosiaan toinen kausi tulee onneksi tänä vuonna ja vieläpä kesällä, joten ei kauhean kauaa tarvi odotella (silti onhan tässäkin kyllä odottamista). 

Just no...

Juu kyllähän minä pirteistä ja iloisista animeista tykkään ja idolm@sterkin oli ihan hyvä, mutta tämä... ei vain oikein toiminut. Kyllähän sen katsoi, mutta epäilen että toista kertaa ei kyllä taida tulla (vaikka yksi hahmo olikin kiva... ei tätä yhden hahmon takia viitsi silti uudestaan katsoa..). Joten eipä tosiaan tästä sitten tämän enempää ^^''

This is Little Witch Academy and it's good anime but there is only one episode. It's pity that it's not movie or something (only 26 minutes long episode).

Tämä olikin ihan hauska tapaus, mutta siitä on vain yksi normaalin mittainen episode. Mikä on aika sääli sillä tästä olisi saanut hyvän sarjan tai elokuvan tehtyä helpostikkin. Hahmotkin sitäpaisti vaikutti kivoilta ja niistä olisi halunnut tietää vähän enemmänkin, mutta näin tämä kuitenkin on ikävä kyllä D:

This is very good anime! And I think this going to be long anime (I'm not sure though)

Aloin tätä katsomaan ihan kokeilu mielessä (niinkun montaa muutakin) ja tämä paljastuikin itseasiassa todella hyväksi animeksi. Kuitenkin tämä vaikuttaa hyvinkin sellaiselta animelta joka tulee olemaan todella pitkä (tai jos ei todella niin pitkä kuitenkin). En kuitenkaan ole tutkinut asiaa (eli kuinka paljon mangaa on tehty jne.), mutta tämä nyt vain vaikuttaa siltä. Jos tämä ei 100 jaksoa ylitä niin katson varmastikkin kaikki tulevat jaksot~ Mutta hyvähän tämä on ja ensimmäinen kausi loppui tähän.

 photo magi_zps0feba04d.png
This is going to continue in fall but I don't want wait so long D:

1 kommentti:

  1. Buenas, enhorabuena por el blog, me gustaría intercambiar enlaces contigo y que nos sigamos mutuamente.
    Un enorme saludo desde http://orgullobenfiquista.blogspot.com/
    http://bufandasybanderasamps.blogspot.com/

    VastaaPoista