tiistai 19. helmikuuta 2013

Lazy as always

Oon ollu kyllä taas laiskallapäällä (eikä se kyllä enään ole mitenkään ihmeellinen asia). Tässä on tosiaan se työssäoppiminen alkanut ja nyt on vielä viisiviikkoa (ja tämä nykyinen loppuun) jäljellä siellä. Vaikka toistaviikkoa jo siellä mennään niin silti en ole kovinkaan montaa päivää Tigerillä viettänyt, johtuen siitä että olin viettämässä sairaslomaa kolmepäivää. Vieläkin välillä tuntuu etten ole täysin terve, mutta veikkaan että se on alitajunnassa (koska tykkään vähän liikaa olla töissä :'D).

No kuitenkin yritetään mennä nyt vähän aika järjestyksessä tätä mitä minä olen taas vaihteeksi puuhastellut. Enkä ole jaksanut mitään kirjoittaa yhtään aikaisemmin ^^''

Photobucket
She is Usami from Mayo Chiki and I wanted try to make a figure of her. 

Tosiaan sain jostakin päähäni, että haluan kokeillä tehdä figuurin ja päätin sitten tehdä Usamin, joka on yksi hahmo Mayo Chikistä. Tietysti tavoitteena oli tehdä hieno ja niin edelleen, mutta ajatellaampa realistisesti niin että eihän ensimmäinen kerta ole välttämättä se onnistunein. Kuitenkin yritin tehdä sen niinhyvin kun vain kykenen!

Photobucket
Jup, looks very weird but it's going to be Usami! 

Tästä se lähtee! Väänsin ihan aluksi rautalangasta tälläisen häkkyrän, joka jotenkin etäisesti esittää Usamia ja toimii sen tulevan figuurin tukirankana :'D Ja rautalankaa jäikin sitten ihan mukavasti (varmaan kymmeneen tälläiseen, mutta kyllähän sille varmaan muutakin käyttöä löytyy).

Photobucket
Not best but I think it's OK for first figure (and my English is best as always :'''D)

Jep, jotenkin siihen rautalanka hökötyksen ympärille sitten muodostui tuollainen köntti joka saattaa muistuttaa jotakin ihmisenmallista asiaa. Hiuksista ja päästä olen suht tyytyväinen, vaikka kun kasvoja mätkin niin takaraivosta tuli siinä samalla vähän littana (vaikka vähän sitä yritin parantaa, mutta hitusen litteäksi jäi). Ja sitten se tuskaisin asia oli raajat, jaloista tuli epätasaiset ja pulleat lonkerot, jotka ei ole ihan parhaat mahdolliset. Ja kokohomman järkyttävintä on tottakai kädet :'''D Ne onnistui menemään mönkään kokoajan (kun sormia teki niin ne vaan katkesi kun pyöritin niistä puikuloita ettei neljöiksi jäisi) ja mitä useammin yritin sitä pahemmaksi ne kädet vain meni, joten lopputulos oli epämääräiset räpylät :''D

Photobucket
Head is OK but I'm not happy with colors (or other parts) :/

Photobucket
I like this skirt from behind and she have ears too (I almost forget to do it) ^^

Ja siinä on valmiita kuvia. En tosiaan omistanu ihan parhaimpia mahdollisia värejä. En ihan edes tiennyt millaisilla väreillä tuollainen kannattaisi värittää, kun vesivärit yms. ei pysy. Löysin sittne jotain tuubi värejä ja lättäsin niitä tohon, jonka jälkeen tietenkin huomasin ettei mulla ole kaikkia tarvittavia sävyjä/värejä. violettia sain sekoitettua valkoisella mukavasti vaaleammaksi, vaikka ei siitä tarpeeksi vaaleaa edes loppujen lopuksi tullut. Mekko pitäisi olla tummempi, mutta tosiaan niukilla väreillä en sitä pystynyt sekoittamaan oikeanlaiseksi joten tuli sitten ihan punainen. Ihoon ei tarvinnut onneksi koskea, kun se oli valmiiksi tuon värinen (muuten olisin ollut pulassa). Harmaata taikka mustaa ei ollut niin turhautuneena sötkötin tussilla siihen ja hyvin pysyy (tai tuo pitäisi muutenkin päälystää, muttakun muistin että näitä värejä on aijemminkin päälystetty ja sillojn ne levis... en tiedä mitä pitäisi tehdä joten toistaiseksi se vain oleilee tuolleen).

Photobucket
I really like this phone cover =W=

Nuo tuli kirjaimellisesti ihan vahingossa mukaan. Ne on tosi nätit, joten se ei haittaa, mutta tosiaan ne joutuivat mukaan pienen vahingon kautta. Tuohon figuuriin, kun haettiin vähän tarvikkeita niin poikettiin kokeilemassa kännykänkuoria ja nuo laitettuani en sitten saanut niitä millään irti :''D Yritin siinä hetken jotenkin vääntää niitä pois, mutta tultiin siihen tulokseen että jos revin niin joko kännykkä tippuu tai hajoaa tai sitten katkaisen jotenkin nuo kuoret.... No ei siinä muu auttanut kuin ostaminen :'D

Käväisin tuossa viikonloppuna myös leffassa katsomassa uusimman Die Hardin! Joten laitan nyt siitä sitten trailerin tähän väliin (as always).


Niinkun kaverinkanssa todettiin juoni jäi vähän peittoon tuon räiskinnän ja räjähdyksien alle ^^' Mutta ei se mitään tämä oli silti ihan hyvä leffa (vaikka juonta olisi kaivattu). 

Samaisena päivänä tehtiin myös Ufo keksejä, jotka loppujen lopuksi näytti nimensämukaisesti ufoilta ja ei maistunut juuri miltään. Paitsi tietysti vaahtokarkki suklaa päällys oli jonkin makuinen ^^' Niistä kuvamateriaalia on nyt vain twitterissä ( Ufo cookies and Here is pic! ) Jep olen twitteriinkin vihdoista viimein päässyt ^^.

Tuossa viimeviikolla käytiin katsomassa myös yhtä todella hienoa taidenäyttelyä ja se tosiaan oli Dashi Namdakov's World of Myths. Sielä ei ikäväkyllä saanut kuvata sitten ollenkaan, joten ei ole kuvamateriaalia sitten siitä. [I was there whit J-pon and Haja so klik the "Haja" link and you can see some awesome pics from Dashi Namdakov's works!].  

Eipä sitten kaiketi muuta... Viikonloppuna tietysti HelLoCon, josta tulee sitten (toivottavasti ei myöhässä) kuvia ja muuta sepustusta ^^

2 kommenttia:

  1. The colours shouldn spread if u coat the figure with a spray from proper distance and a very light layer at a time. Be careful with both aspects tho, cos the spreading does indeed happen easily.

    VastaaPoista