tiistai 12. helmikuuta 2013

Hansel & Gretel: Witch Hunters

Photobucket
Lon and I went see Hansel & Gretel: Witch Hunters

Käväistiin tosiaan katsomassa tuo Hannu ja Kerttu Lonnuskankaa tuossa viikonloppuna. Maksoin tietysti itseni lähes kipeäksi, kun sitä pyöritettiin vain 3D:nä... On se kyllä aikas kallis maksaa 15€. No kuitenkin olihan se ihan OK, mutta ei mikään erityisen hyvä leffa. Ja kun pitkästä aikaa 3D:tä meni katsomaan niin kyllähän se nyt on selvästi erilainen kuin normaali (tietystikkin). Mutta verrellä mässäiltiin aika paljon, mutta eihän se sinänsä minua erityisemmin haitannut. Musiikit oli kyllä hyviä ja suomalainen näyttelijäkin selvisi hyvin tehtävässään :D.


Ja tosiaan tuossa aijemmin mainitsin kännykän hajoamisesta ja siitä että käytin väliaikaisesti sitä vanhaa simpukkaa. No nyt sitten on kuitenkin uusi kännykkä (vaikka käytetty on, mutta ei edes vuotta). Ja se on iPhone 4S!

Photobucket
My new phone!

Kuvat taas mitä parhaimpia, kun oon niin hyvä kuvailemaan keltaisessa valossa. Mutta tosiaan nyt on uusi lelupuhelin. Ihan kivahan se on oikeastaan, hyvä kamera ja saa sovelluksia jne jne. Mutta se on tietty sääli ettei soittoääntä tai viestiääntä saa mieleisekseen (toisinkuin vanhemmissa kapuloissa). Mutta se on pikku seikka (sääli kuitenkin).

Photobucket
My look on weekend when I and Lon went see Hansel & Gretel: Witch Hunters
(Dirty mirror... I really need to clean it ^^'')

2 kommenttia: